Günaydın abi prozac mı kullanıyorsun?İleri sürüş eğitmeni teyzenin videolara takıldım doktor. Sakinleştirici kullanmaya başladım çok tesekkurler@DouglasAdams
Valla iyi almışsın. Diamond paketine baktım. 139 bin diyor. Bu fiyatta ekstralar hariç. OhanzaaaYok ama aldığımda %45 ötv den aldım 95 kayme
neyseki zamanında yatırımı yapmışımDün gece dolar alayım dedim, Garanti Bankası 3.91'den satıyormuş. Abartmıyorum 3 dakika boyunca mal mal ekrana baktım![]()
net konuşucam hibriti alınmaz.o mtv yüzündenValla iyi almışsın. Diamond paketine baktım. 139 bin diyor. Bu fiyatta ekstralar hariç. Ohanzaaa
Sen de arabayı iyice tedirgin edecek subliminali döşüyorsun bu sırada![]()
10 bin bakıma 1000 km kaldığından beri km sayacı geri geri sayıyor ve arabayı çalıştırır çalıştırmaz her yerde yağ bakımına yakın ihtiyacınız olacak yazıyor.Turbo diye fazla duyarlı davranıyor araba kendine
Sabahları iyi gidiyorSen de arabayı iyice tedirgin edecek subliminali döşüyorsun bu sırada![]()
Subliminal mesaj mı var doktor?![]()
10 bin bakıma 1000 km kaldığından beri km sayacı geri geri sayıyor ve arabayı çalıştırır çalıştırmaz her yerde yağ bakımına yakın ihtiyacınız olacak yazıyor.Turbo diye fazla duyarlı davranıyor araba kendine
Audi sahipleri hep böyle oluyor işte.İnceyi hemen kapıyorsunSubliminal mesaj mı var doktor?
Özellikle sabah dışarı çıkmadan evde hazırlanırken dinlemesi çok makbul. Güne başlarken enerji depolamak için bire bir. =)Sabahları iyi gidiyor![]()
lolBeyler lastikçide chr ın lastik derinliklerine baktırırken lastikçi döndü.1979 dan beri 12 yaşımdan bu yana sanayideyim.Bir kere Toyota'nın mekanik arızasını ne gördüm ne duydum dedi.Köşede 1.8 tfsi kdsklfdsjın egzozundan ağlamaklı yağ geliyordu hayırlı cumartesiler..
Ahashhahaha hayal etmeyeecğim hayal etmeyeceğimmmÖzellikle sabah dışarı çıkmadan evde hazırlanırken dinlemesi çok makbul. Güne başlarken enerji depolamak için bire bir. =)
Duydum ki hayal ediyormuşsun. ETME.Ahashhahaha hayal etmeyeecğim hayal etmeyeceğimmm
Hayallerimi gerçekleştirmeden rahat edememe gibi bir huyum var SADuydum ki hayal ediyormuşsun. ETME.
Kış lastiği olarak ne alacaksınız? Neyde karar kıldınız? Ben Michelin Primacy 3 düşünüyorum.![]()
Babamın corolla(öndeki) ve benim arabanın lastiklere nitrojen bastırmaya gittik.Kışın ani hava değişikliklerinde lastik içi basın. değişmesin diye.Bir de corollaya kışlık lastik almaya karar verdik.2 hafta sonra Bursa-Adapazarı gelicem onun için