Olaya odaklanarak izlemişim, hocayı hiç görmemiştim."Hoca da çok iyi görüyor" ajajajajajasd![]()
Eski bir Navara kullanıcısı olarak beğendimYere aktaramadığın güç güç değildir.
Valla pick-up konusunda kim ne derse desin 1.ABD 2.Japonya. 3.yok, 3.hikayeYere aktaramadığın güç güç değildir.
Elit bir ortamda, seviyeli, kalite kokan kritikler
Elit bir ortamda, seviyeli, kalite kokan kritikler![]()
bir alman daha gösterişli ama fos çıktı bknz.2.dünya savaşıYere aktaramadığın güç güç değildir.
gitti 8500 km lik hipermayling ve sabırla direksiyonda geçen vakit... veeeğ haftasonu vakti.... zaman geçiyor parayla alınamayan tek şey iyi günlerUlan insafsızlar, bir banyo armatörü 80 tl verdim.. Birde ıslanmadığı takdirde 5 yıl garanti varmış. 1 ay ara ile iki armatör patladı. 80 80 gidiyor..
Bu güzel haftasonunu evde ailece geciriyoruz.
3 saate yakın armatör montajı ile uğraştım.. Kiralık ev olunca derdide bitmiyor..![]()
Yorumlarda lastikler farklı vs demişler de, Navara bu. Adamın aklını alır dassadfsdafasYere aktaramadığın güç güç değildir.
Valla taş gibi hicbisey olmadi haaa3 hafta önce de aradılar.Araba kaç binde diye.Turbo diye üzerine titriyor Toyota sanırım.
Ahahah niye 7k geçiriyorsunuz abimVAG sizin
Ah ceyhunum 7k da bişey olmadı diye seni sevince boğan VAG utansın be.Valla taş gibi hicbisey olmadi haaa.
Ne sevincem yav 1.2 Golf'ümüz 3 yıl bakima girmedi en son kaza yapınca soktukAh ceyhunum 7k da bişey olmadı diye seni sevince boğan VAG utansın be.
böyle desene yalnız ne sorcam 3 yılda kaç km gitti be?Ne sevincem yav 1.2 Golf'ümüz 3 yıl bakima girmedi en son kaza yapınca soktukbence normal bir durum yani niye sevinem
.
3.0 tdi zf sanzimanli versiyon amaroku oldukca sevsem de cok noktali tam bagimsiz suspansiyonuyla navara ilk tercihimdir hep. Ama videodan gorebildigim kadariyla navara da disleri daha fazla olan araziye daha uygun lastik var gibi duruyor. Amaroktaki direkt asfalt lastigi o cok belli.Yere aktaramadığın güç güç değildir.
3.0 tdi zf sanzimanli versiyon amaroku oldukca sevsem de cok noktali tam bagimsiz suspansiyonuyla navara ilk tercihimdir hep. Ama videodan gorebildigim kadariyla navara da disleri daha fazla olan araziye daha uygun lastik var gibi duruyor. Amaroktaki direkt asfalt lastigi o cok belli.