Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu shadow fight 2 yi sakın indirmeyin komple para tuzağı internete bağlı degilken bile reklam çıkıyor hilesiyle indirmeme rağmen 2 haftada sonuna zor gelebildim hala da bitiremedim

"Hoca da çok iyi görüyor" ajajajajajasd :D
Olaya odaklanarak izlemişim, hocayı hiç görmemiştim. :D Sonunda "inanmak lazım" da müthiş. O kısmın hiç izlemeyip kapatmıştım xD
2. videodaki portekizce altyazıyı açmayı da deneyin hocam. Aydınlatıcı oluyor :D

Ulan insafsızlar, bir banyo armatörü 80 tl verdim.. Birde ıslanmadığı takdirde 5 yıl garanti varmış. 1 ay ara ile iki armatör patladı. 80 80 gidiyor..
Bu güzel haftasonunu evde ailece geciriyoruz.
3 saate yakın armatör montajı ile uğraştım.. Kiralık ev olunca derdide bitmiyor.. :(
gitti 8500 km lik hipermayling ve sabırla direksiyonda geçen vakit... veeeğ haftasonu vakti.... zaman geçiyor parayla alınamayan tek şey iyi günler

Pirelli Cinturato All Season 205/55 16 Corollaya lastiği taktık.40 bin olmuştu primacy3 lerle.İlk izlenimim çok konforlu lastik.Devamı için güncelleme çekerim zaten

Yere aktaramadığın güç güç değildir.
3.0 tdi zf sanzimanli versiyon amaroku oldukca sevsem de cok noktali tam bagimsiz suspansiyonuyla navara ilk tercihimdir hep. Ama videodan gorebildigim kadariyla navara da disleri daha fazla olan araziye daha uygun lastik var gibi duruyor. Amaroktaki direkt asfalt lastigi o cok belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...