Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dsg sorunsuz len mQ
tsı en verimli motor len mQ
tdı en verimli dizel len mQ
yeni dsgler bozulmuyor len mQ
golfün kapısı tok len mQ
hızlı fites atıyo len mQ
1.4 motor 180 hp len mQ
vag çok sorunsuz len mQ
güç aktarımı çok eyi len mQ
atmosferikler yürümüor len mQ
dsg güç kaybettirmio len mQ

Eee adamlar dogru soyluyor. 40 milyon euro cope gitmedi mi saab'in alt yapisini alinca. Yerli otomobil elbet uretilir ama akp gibi secim ve oy propagandasi niyetiyle degil, harbiden bu isi yapmak istedigin zaman uretilebilir ancak. Onun haricindeki her niyetten cikan sonucun husran olmasi daha buyuk olasilik.
valla abi açık söyleyim bence bu 5 ortakla o iş yaş gibi kalite konusunda şüpheliyim vestelin bugüne kadar neyi üretip patentini aldıki bir otomobilin elektronik aksamını oluşturacak bilemiyorum. Turkcell olaya nasıl bir katkı sağlayacak şüphelerim var. Burda top hep Koç Sabancı gibi şirketlere atılmak istendi ama doğal olarak saatli bomba olan projeyi kabul etmek istemediler kaldıki koç ford gibi bir markanın temsilcisi böyle bir riske hiç girmezdi bakalım 2021 de neler olacak görecez.

valla abi açık söyleyim bence bu 5 ortakla o iş yaş gibi kalite konusunda şüpheliyim vestelin bugüne kadar neyi üretip patentini aldıki bir otomobilin elektronik aksamını oluşturacak bilemiyorum. Turkcell olaya nasıl bir katkı sağlayacak şüphelerim var. Burda top hep Koç Sabancı gibi şirketlere atılmak istendi ama doğal olarak saatli bomba olan projeyi kabul etmek istemediler kaldıki koç ford gibi bir markanın temsilcisi böyle bir riske hiç girmezdi bakalım 2021 de neler olacak görecez.
Cumhurbaskani'nin zoruyla oldu zaten bu proje. Dedigin gibi bir cok sirket bunu istemedi. Otomobil uretilir, ilk parti zaten cok eksikle cikacak. Zaman gerekiyor, sonraki modelleri beklemek gerekiyor. Oncesinde buyuk hazirlik gerekiyor. Harcanan 40 milyon liranin en az 10-15 kati para gerekiyor. Yani yerli otomobil olayi hic kolay degil. Dunyanin devleri bugun geldikleri noktaya kadar yillarin deneyimini, tecrubesini yasamislar. Dedigim gibi uretimdeki niyet onemli. Oy kaybetmeyeyim mantigiyla yapilacak is degil bu.

@bt Doğum günün kutlu olsun abi, sevdiklerinle beraber nice sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı yıllara. :)
e5168dbd980def1843ee1f240e617735.jpg

@bt Nice yıllara.

@Porsche Rahat ol biraz yahu :D
Böyle bir forumda temel etkenlere bakılmadan yapılan yorumları görünce ne olursa olsun üzülüyorum ve sinirleniyorum. Mesela bu videoda da hile var çünkü Amarok'un lastikler iyi kondisyondayken diğer L200 ve Navara'da olan lastiklerin peltesi çıkmış.
Bu tarz videolar genelde brezilya arjantin veya avusturalya gibi ülkelerde tüm koşullar eşit olacak şekilde yapılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...