Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_2017-11-04-19-24-53-647.jpeg

Bu da mı gol değil sayın hocam?
Ben bu araba onu cekemez ya da ondan daha kotu aktarmasi var demedim ki o videoda birinde asfalt lastigi var birinde arazi lastigi var dedim. O videodaki gol nizami degildi ama bu videodaki gol nizami duruyor. Tabii hala daha birinin aktarmasinin oburunden daha iyi oldugunu soylemek icin yetersiz. Arazi lastikleriyle camurun icinde cekilmis bir baska videoda da amarok alip goturuyor. Oyle uzerindeki lastikleri bilmeden, herhangi birinde dif kilidi ozelligi var mi yok mu bilmeden, hangi surus modlarinda bu denemeler yapiliyor bilmeden bu tarz videolar referans falan olmaz araclarin cekisini degerlendirmede. Neticede videolarda araclarla ilgili yeterli bilgi yok.

Son düzenleme:
Yere aktaramadığın güç güç değildir.
:D:D Dueller HP asfalt lastigi ve hafif arazi lastigi ile hafif arazi gibi olan bir yerde yapilan karsilastirma size baya gerçekci gelmis. Yazık :(. Bu forumda olan insanlar bu tarz karşılaştırmaları daha dikkatli inceler diye düşünüyordum ama yanılmışım.

Son düzenleme:
:D:D Dueller HP asfalt lastigi ve hafif arazi lastigi ile hafif arazi gibi olan bir yerde yapilan karsilastirma size baya gerçekci gelmis. Yazık :(. Bu forumda olan insanlar bu tarz karşılaştırmaları daha dikkatli inceler diye düşünüyordum ama yanılmışım.
Ceyhun ben ne yazmışım, "yere aktaramadığın güç, güç değildir diye" . Sen önce benim bu yazdığımın ne demek olduğunu anla, sonra yazık vb gibi iddialı cümleler kur.

Ceyhun ben ne yazmışım, "yere aktaramadığın güç, güç değildir diye" . Sen önce benim bu yazdığımın ne demek olduğunu anla, sonra yazık vb gibi iddialı cümleler kur.
Kar yağınca yaz lastikleriyle disari çıkarsanız kayip kaza yapabilirsiniz fakat kar lastiği takarsanız kaza ihtimaliniz azalır ve daha iyi bir tutuşa sahip olursunuz bu sayede sagip olduğunuz gücü yere daha rahat bir şekilde aktarabilirsiniz. İki türlü de ayni guce sahipsiniz fakat lastiğiniz o koşula uygun olmazsa tabiki gücünüzü saglıklı bir şekikde yere aktaramazsınız. Asıl siz benim demek istediğimi tekrar okursanız sevinirim.

Eee adamlar dogru soyluyor. 40 milyon euro cope gitmedi mi saab'in alt yapisini alinca. Yerli otomobil elbet uretilir ama akp gibi secim ve oy propagandasi niyetiyle degil, harbiden bu isi yapmak istedigin zaman uretilebilir ancak. Onun haricindeki her niyetten cikan sonucun husran olmasi daha buyuk olasilik.
Başlığa almanya rahatsız oldu yazmaları sinirlerimi oynattı biraz, yoksa haklılar 40M çöpe gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...