İşi "otomobil" olan kanalların bile çoğu işini düzgün yapamazken arabalarla alakası olmayanların yaptığı incelemeler berbat oluyorTeknoloji kanallarının ve bu işle uğraşanların, otomobil incelemesini nasıl karşılıyorsunuz?
Teknoloji kanalları araba incelemesi yapmasın arkadaş beceremiyorlar.Otomobil kanalları arasında ise eren Tekin , carviser Fahir ve otomobil yayıncılık harici güzel bana göre.Teknoloji kanallarının ve bu işle uğraşanların, otomobil incelemesini nasıl karşılıyorsunuz?
Dogum gunun kutlu olsun, nice senelere saglik ve huzurla...Tekrardan teşekkür ederim.![]()
İncelemelerini sürüşten ziyade teknolojik başlıklar olan HMI ve multimedia sistemleri odaklı yaparlarsa, kablosuz şarj desteği, hi-fi audio, arka yolculara yüksek amperli usb çıkışları gibi detaylara odaklanırsa faydalı bile bulabilirim. Şu anda çok çaresizlerTeknoloji kanallarının ve bu işle uğraşanların, otomobil incelemesini nasıl karşılıyorsunuz?
Teknoloji kanallarının ve bu işle uğraşanların, otomobil incelemesini nasıl karşılıyorsunuz?
Yalnız onlardan sadece Can Akbulut biraz ucundan teknoloji videolarına bulaşıyor. Emre ve Meriç sadece araç inceleme kısmında. Kullananda Emre'ydi zaten. Can'ında bütün olayı arabalar gerçi, biraz ukalalaşabiliyor ama bilgili olduğunu düşünüyorum.Bir tanesi geçen sene kiraladığım mitsubishi spacestar için bu araba 8 lt geçmez dediği sırada ben 9.7 ort ile geziyordum. Arabanın ırzına geçince ortalama 13 lt kadar çıkmıştı. Demek istediğim daha bir çoğu arabayı zorlamadan test ettim diyor. Zorlama meselesi teknoloji kanalları değil bütün çekilen videolar için geçerli. Bir çoğu yeterince sınamadan yorum yapıyor.
Youtube kanalı mı açtın?