Bende ilk siemens ile baslamistim. Cx65 ondan once bisi vardi unuttum sx1 ile son buldu maceram. Sonra kisa bi samsung tum turkiye gibj e250 vsİlk telefonum..
Oncelikle bu resmi nasil bir azimle buldun merak ettim valla. Buradaki nautica marka 700 falandi bu
Cx65 bende kullandim çok sorunlu çıktı bendeki ara sıra donup duruyordu bir de sözde Alman maliydiBende ilk siemens ile baslamistim. Cx65 ondan once bisi vardi unuttum sx1 ile son buldu maceram. Sonra kisa bi samsung tum turkiye gibj e250 vs
Abi senin zengin olduğunu ilk bu fotodan anladım 35 tl ye nargile içiyodun aramaya nargile yazdım geyik2 de olduğunu biliypdum buldum yani 30 saniyemi almadı neyse güzel saatOncelikle bu resmi nasil bir azimle buldun merak ettim valla. Buradaki nautica marka 700 falandi bu
Kank kıllı koluma yakışmıyor ama kapıştırabiliriz
Tripkolik, ses yükseltme şifresi, dj akman...Bende ilk siemens ile baslamistim. Cx65 ondan once bisi vardi unuttum sx1 ile son buldu maceram. Sonra kisa bi samsung tum turkiye gibj e250 vs
GamzeTripkolik, ses yükseltme şifresi, dj akman...
Aynen oyle abi vallaCx65 bende kullandim çok sorunlu çıktı bendeki ara sıra donup duruyordu bir de sözde Alman maliydi
Abi senin zengin olduğunu ilk bu fotodan anladım 35 tl ye nargile içiyodun aramaya nargile yazdım geyik2 de olduğunu biliypdum buldum yani 30 saniyemi almadı neyse güzel saat![]()
Sahte olmayaydi vallahi olurdu beKank kıllı koluma yakışmıyor ama kapıştırabiliriz
Ekli dosyayı görüntüle 9897
bunun 42mm olani iste denizcili diye aldiydim ayrica bana zengin diyorsun burada audi dsg kullanan var @Cagdas Cag![]()
Ooooo hemşde dsgbunun 42mm olani iste denizcili diye aldiydim ayrica bana zengin diyorsun burada audi dsg kullanan var @Cagdas Cag![]()
Annemin hala favorisi buİlk telefonum. Harici kamerası bile vardı![]()
Püü sahtemiymiş kandırdılar beni nasıl anlarız orjinal olduğunuSahte olmayaydi vallahi olurdu be
Bak bak dalga gecioPüü sahtemiymiş kandırdılar beni nasıl anlarız orjinal olduğunu
Replikası da iyi para ama