abi ne zenginliği orjinalini çözemedik çin versiyonunu çözdük makinaya xdd ama çok işe yarıyor valla çekimler özellikle portrelerde karşı cins ilgi duyuyor bayaZenginlik

abi ne zenginliği orjinalini çözemedik çin versiyonunu çözdük makinaya xdd ama çok işe yarıyor valla çekimler özellikle portrelerde karşı cins ilgi duyuyor bayaZenginlik
Harbi ne demisler findik kadar neyse ne yaparsak hep kadinlara be .abi ne zenginliği orjinalini çözemedik çin versiyonunu çözdük makinaya xdd ama çok işe yarıyor valla çekimler özellikle portrelerde karşı cins ilgi duyuyor baya
bende canon var abi videoda çekeceğim için nikon tercih etmemiştim canonda devam ediyom bir örneğide dm kutuna bırakıyorum portrelerden xdHarbi ne demisler findik kadar neyse ne yaparsak hep kadinlara be .
Yanliz gecenlerde telefona dayanamayan nikon fabrika kapatmis. Ölü yatirim olmadan elden cikarmaya baslayin ufaktan
E bu bildigin hakanin resmi sizin evmi burasibende canon var abi videoda çekeceğim için nikon tercih etmemiştim canonda devam ediyom bir örneğide dm kutuna bırakıyorum portrelerden xd![]()
yok abi ev bizim evde fotodaki müdürüm değil yav ben mi benzetemedim acabaE bu bildigin hakanin resmi sizin evmi burasi
Ciplak mi la oyok abi ev bizim evde fotodaki müdürüm değil yav ben mi benzetemedim acabaxddddd
E bu bildigin hakanin resmi sizin evmi burasi
Valla ilginc resimYapmaaaa
Hayırdır abi tehtid mesajı mı aldın@Koraykaya tamam tamam korayi daha da zorda birakmayayim yeter bu kadar saka kaka olmadan
@emert20 de var galiba cunku
Bu olay bizi asar ayuu olaylar sandigimizdan daha derinHayırdır abi tehtid mesajı mı aldın
Hah bana tehdit mi hemide banaHayırdır abi tehtid mesajı mı aldın
Benim telefon kronolojim de şu şekil:İlk telefonum. Harici kamerası bile vardı![]()
Abi o sarı siemensde bi labirent oyunu vardı ne oynardım beeeBenim telefon kronolojim de şu şekil:
m35Ekli dosyayı görüntüle 9900
me45Ekli dosyayı görüntüle 9901
m65Ekli dosyayı görüntüle 9902
d600Ekli dosyayı görüntüle 9903
k530iEkli dosyayı görüntüle 9904
One V Ekli dosyayı görüntüle 9905
Optimus GEkli dosyayı görüntüle 9906
ve lanet ettiğim ilk telefonum Zenfone2 Ekli dosyayı görüntüle 9907
Bu sıralamaya bende özendimBenim telefon kronolojim de şu şekil:
m35Ekli dosyayı görüntüle 9900
me45Ekli dosyayı görüntüle 9901
m65Ekli dosyayı görüntüle 9902
d600Ekli dosyayı görüntüle 9903
k530iEkli dosyayı görüntüle 9904
One V Ekli dosyayı görüntüle 9905
Optimus GEkli dosyayı görüntüle 9906
ve lanet ettiğim ilk telefonum Zenfone2 Ekli dosyayı görüntüle 9907
10 sn'de bitirirdim o labirenti. Hiç sapmadan dümdüz gidince çıkışa varılıyordu.Abi o sarı siemensde bi labirent oyunu vardı ne oynardım beee
Benim telefonumda Fener marşı var filan demeyin KALP KIRARIM. Telefonu ele alana kadar herkes onu lacivert görüyor. Yeşile yakın bir mavi tonu vardı. Siyah rengi TR'ye getirilmemişti. Özelliklerini ve tasarımını en beğendiğim telefon buydu, bunu almıştım. Dağda kara düşüp kaybolmuştu, yarım saat aramıştım. Her hafta okulda 1 kez üst ranzadan yere taşa düşerdi, bana mısın demezdi. Suya, toza, şoka cidden dayanıklıydı. Arka kapakta kalın contası vardı. Her hafta yıkardım telefonu.Melodi olarak Fenerbahçe marşi vardi sarı lacivertli siemenste sanirsam![]()
Kim, ne, ne nerde varmış? Hangi fotoğraf o@Koraykaya tamam tamam korayi daha da zorda birakmayayim yeter bu kadar saka kaka olmadan
@emert20 de var galiba cunku
3 maymunu oynamayin hic koray itiraf etti coktanKim, ne, ne nerde varmış? Hangi fotoğraf o![]()