Knk kızlar sahte olduğunu anlarsa hiç gelmez vallahi
@Bedirhan

Hangi kiz aha sende rolex varmis ben gelip sana ver neyse ole bisi yok yok cocuklarin aklina girmeyelim aksam aksamKnk kızlar sahte olduğunu anlarsa hiç gelmez vallahi@Bedirhan
Nasıl yok yaHangi kiz aha sende rolex varmis ben gelip sana ver neyse ole bisi yok yok cocuklarin aklina girmeyelim aksam aksam
Yahu onlardan yol kenarindada var ceyhun biri alenen calisiyor digeri alttan alttan actirma simdi agzimiNasıl yok ya. Var kaptanım vaaarrrr.
aliexpresste 5 10 tlye saat var abi@Cagdas Cag saat maceram anneme saat alarak sona erdi . Sansa eminonu donusu yemek icin su acibademdeki akasya ya gittik. Konyali saat in onunden gectik pazarlik vs derken tissot aldim ona. orada kendime sunu begendim en son 2.5 e duserim dedi cidden para veresim geldi ama yazik
Baslangic icin ideal ucuza cok saat var orada biliyorumaliexpresste 5 10 tlye saat var abi
Bu eleman bu kafa yapısıyla apayrı bir dünyahttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1082041911937694&id=577093719099185
Valla kusura bakmasın ama dip basık olursa, ön camı filmli olursa ve varex egzoz takıyorsa bence zaten cezayı coktan hak etmiş.
Yok abi ne dalgası estağfurullah ne haddimize. Halbuki ne kadarda orjinale benziyorduBak bak dalga geciobunlarin pahali replikalarinin farki ilk bakista anlasilmaz sendekinde saat ayarlamak icin kullandigin dugmenin cevresi inanilmaz kalin hic bir rolex de o sekilde degildir sendeki muhtemel singapurda 3 5 dolar olanlardan . Bazilari var hakikaten farki anlamak inanilmaz zor ondada hersey ayrintida gizli
Benim kola değil Rolex Hublot taksan gene düşmezÇakma rolexim var ve kız düşüyor ama belli seviyeye kadar düşüyor
Yok abi ne dalgası estağfurullah ne haddimize. Halbuki ne kadarda orjinale benziyordu![]()
babam gaza geldi 3 tane sipariş ettiBaslangic icin ideal ucuza cok saat var orada biliyorum![]()
Ne alaka olm sen mühendis ol öfffBenim kola değil Rolex Hublot taksan gene düşmez
Orada uygun fiyatli otomatik ic mekanizmasi seffaf saatlerde var bakinbabam gaza geldi 3 tane sipariş etti
Bakalım sıkıntı olmazsa sonra gene bakarız dedi![]()
Yalan yok ben ilk hali uzerinde saat resmi sandim masallahBenim kola değil Rolex Hublot taksan gene düşmez
Abi Us Polo saatler candırya benim gibi manyaklar anca gorebilir ilk bakista farki yoksa ustundeki tas dusmemis olsa muhtemelen bende anlamayabilirdim birde saat bezel tasarimi yanlis eger bu sekilde orjinaline yakin ariyorsan agirlik sorun degilse deep sea modeline bak derim onlarda genelde calisilacak alan rahatligindan cogu saatcinin anlayamayacagi uygun fiyatli imitasyonlari oluyor
Ne offu olum hayat TM'cilere güzelNe alaka olm sen mühendis ol öfff
Yaratılış abi kısmet biraz fazla dikkat çekiyor ama neyseYalan yok ben ilk hali uzerinde saat resmi sandim masallah
Zenginlikvalla bende son zamanlarda bi saat kestim ama saat parasını buna gömdüm yılbaşında falan bi casio çözmeyi düşünüyorum
![]()