Bizde de aynı şekildeydi ama kumandanın pili bitmişti. Ben anahtarla sola çevirip 4ünü açıyordum kitlerken de elle kitleyip kapıyordum.Yok hepsini kitlemiyor sıkıntı var. Accente de kumanda vardı yahu alarm yoktu ama
Bizde de aynı şekildeydi ama kumandanın pili bitmişti. Ben anahtarla sola çevirip 4ünü açıyordum kitlerken de elle kitleyip kapıyordum.Yok hepsini kitlemiyor sıkıntı var. Accente de kumanda vardı yahu alarm yoktu ama
Birde ciddi bir konudan bahsedeyim.bu konuda senide etiketleyeyim gecen konusmustuk @alfhonso tabi bu forumda 18 yas ustu sigara kullanan arkadaslar icinde gecerlianlatacagim aletinde kesinlikle zararli oldugunu belirtir , hic sigara icmeyenlerin ozenmemesini ve belirli yas alti forumdaslarin konuyu es gecmesini rica ediyorum. Gecen hakan dedi sigaraya basladim yine vs bende basladim ara ara biraktim ara ara geri dondum en son kokudan kendimde rahatsiz olup bogazimda hafif hirilti baslayinca (ki gunde 3 ogun sonrasi hic olmadi maks 5 tane gunde icen biri olarak soyluyorum bunlari) daha once kalem seklinde elektronik sigara almistim ama zorluklari vs sinir olup bagislamisligim vardi. Gecen gun karsida gorunce dayanamadim bu sefer daha komplike bir cihaz aldim
siyah renginden aldim. Bi kac gun oldu daha hic sigara icmedim. Eger uzun kullanimda gercekten sigarayi tamamen biraktirirsa bu iletiyi hortlatir herkese tavsiye ederim![]()
O ledlerle nami anca mahalle arasinda var
Marco polo yaz kalkar. Biri sisi biri karanlık alanı kaldırıyordu, hangisi hangisiydi hatırlamıyorum.![]()
Günaydın map daha yüklenmedi bekliyoz![]()
benim de ilk telefonum bu![]()
![]()
Arkadaşlar, kargonuzu kapıda teslim alırken kargo görevlisinin kapıda beklemesi gerekmez mi? Tüketici Hakları başkanı bekletin diyor. XXX kargo firması öyle bir zorunluluğu yok eğer ürün yanlış gönderildiyse şubemize gelip teslim edin diyor. Kapıda tutanak tutulmayacak mı ürün için diyorum. Şubede yapılır işlemler diyor.
Yani bu nasıl bir hizmet anlayışı anlamak mümkün değil. Bu zamana kadar nasıl gelmişsiniz akıl alır gibi değil.
Şöyle bir şey de var. Kargonun yanlış veya eksik gelmesi durumunda gönderici, ben ürünü eksiksiz ve doğru olarak yolladım derse ne olacak? Ayıkla pirincin taşını. Sanki ürünü cebe indirdik de yalan konuşuyoruz. Sonra tüketici heyeti vs. uğraş dur. Artık o kargo firmasıyla çalışan firmalardan bir şey almamayı düşünüyorum.Benim direk başıma gelen olaydan örnek vereyim bi parfüm sipariş etmiştiö kargo bi geldi şişe darmadığın ses geliyor hemen kargoyu geri verdim ve kabul etmedim eğer almış olsaydım tutanak resim evrak ile uğraşacaktım çakal kargocu az daha kaçıyordu şuneye gitmek büyük şehirlerde zaten zulüm
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Surat kargo?Şöyle bir şey de var. Kargonun yanlış veya eksik gelmesi durumunda gönderici, ben ürünü eksiksiz ve doğru olarak yolladım derse ne olacak? Ayıkla pirincin taşını. Sanki ürünü cebe indirdik de yalan konuşuyoruz. Sonra tüketici heyeti vs. uğraş dur. Artık o kargo firmasıyla çalışanlar firmalardan bir şey almamayı düşünüyorum.
Şöyle bir şey de var. Kargonun yanlış veya eksik gelmesi durumunda gönderici, ben ürünü eksiksiz ve doğru olarak yolladım derse ne olacak? Ayıkla pirincin taşını. Sanki ürünü cebe indirdik de yalan konuşuyoruz. Sonra tüketici heyeti vs. uğraş dur. Artık o kargo firmasıyla çalışan firmalardan bir şey almamayı düşünüyorum.
ben yurt içi kargoyla yaşaadım o sorunuSurat kargo?
abi gücü önemli boşver hızı koca gemi kaptan köşkünde hız kim anlayacakGuc olarak yuksegini buluruzda knot yani hiz olarak gecemem ben onlari herifler 34 yapti orada![]()
Arabada km denizde mil yani knot kulac hesabi olarak gecer 34 knot baya baya baya ferrari demek oyle diyeyimabi gücü önemli boşver hızı koca gemi kaptan köşkünde hız kim anlayacakbu arada bilgi olarak sorayım 34 tam olarak ne oluyor abi ?