Biraz fazla mı büyük?
Biraz fazla mı büyük?
Aynen alet baya büyümüş yahu.Sasirdim acikcasi boyutlarina ne olmus bunun boyle dedim. Yan profilden mondeo'ya benzettim biraz. Sedanin bagaj kapagi da guncel kasaya gore buyumus. Ilginc geldi bana c segment degil gibi hissettim.
Abiler çok saklamak istemiş arabayı o nasıl kamuflaj
Fiyatı c ye benzesin yeterSasirdim acikcasi boyutlarina ne olmus bunun boyle dedim. Yan profilden mondeo'ya benzettim biraz. Sedanin bagaj kapagi da guncel kasaya gore buyumus. Ilginc geldi bana c segment degil gibi hissettim.
alfhonso bey napıyorsunuz? ciğer bırakmadınız forumda.
iyi nabalım bunu yazarkken selena gomezin her paylaşımda 500.000 dolar kazanndığını öğrendim şoklardayımtakılıyom sen naban fiatcı
iyi nabalım bunu yazarkken selena gomezin her paylaşımda 500.000 dolar kazanndığını öğrendim şoklardayım
Ooooo Sayın Disputcher bey hoşgeldiniz .40 yıllık kasabım hakan kadar iyi ciğer sökeni görmedim
40 yıllık kasabım hakan kadar iyi ciğer sökeni görmedim
Ama yanlış anlaşılmasın gelen feedbackler bu yönde yani benlik bi durum yok iyi akşamlar.
Doğru@maximaorhan daha fazla kazanıyor
Berker abi daha iyi bilir ))))))))ben anlamadım @berkertekin abi ne diyo bu
HosgordukOoooo Sayın Disputcher bey hoşgeldiniz .
Vectra beyler nasıllar ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzun zamandır yoktum birileri -kaptan- demiz öldü@maximaorhan uzun zamandır yoktun ortalarda, where are you yaaa özlettin kendini
Ben aldım hocam yapıştır al hemen 2-3 lira inidiriyolar 67 civarına kapatılır olaymillet sıfır megane 1.6 joy için ne dersiniz ? octavia olmazsa ona sulancam
Nerede paylaşım? İnsta? Reklam mı yapıyor ne yapıyormuş?iyi nabalım bunu yazarkken selena gomezin her paylaşımda 500.000 dolar kazanndığını öğrendim şoklardayım