LPG takmazsan senden de ben alırım. Ben de çok pis kesiyorum onlarıBir gün 1.6 darkline focus alcam konusunu aççam burda bu mesajım da dursun burda alıntılarım o gün
dsgdsgdsgdsgdsg o nasıl gülüş yaTfsisisfmfsm komik![]()
Abi sen benden önce alırsın zaten sen al ben senden alıp lpg takarımLPG takmazsan senden de ben alırım. Ben de çok pis kesiyorum onlarıPuma ve Focus Darkline'lar çok fena gözümü seğirtiyor.
Valla aklım almıyor ya. 90'lı yılların Corvette'ini Mustang'ini ilk bizim köyde görmüştüm. Yeniköy Motors'tan arabasını alan direk bizim köye sürüyor herhalde![]()
LPG miAbi sen benden önce alırsın zaten sen al ben senden alıp lpg takarım![]()
Ahhaha abi düşünüyorum da 7 litreden skmrası sıkıntı benzinde binilmez yani. 4 lira olsa keşke benzin o zaman binilir benzinde.LPG mi
Bizim Fiesta eskisi kadar km yapmıyor aslındaAhhaha abi düşünüyorum da 7 litreden skmrası sıkıntı benzinde binilmez yani. 4 lira olsa keşke benzin o zaman binilir benzinde.
Nedenini bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor alsam ben uzun yıllar kullanırım 4 kapılısından daha ucuz bir de o yanı da güzelBizim Fiesta eskisi kadar km yapmıyor aslındaBabamı bi kafalasam da Fiesta'nın yerine bunu alsa var ya.... Allaaaahh...
![]()
Ya 20 yıldır üretilen bir arabanın en güzel tasarımı ilk kasasında nasıl olabiliyor anlamıyorum <3 Focus ilk kez üretilecek olsa ve Mk1'i 2018'de üretmeye başlayacak olsalar, bu tasarım kesinlikle sırıtmazdı.Nedenini bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor alsam ben uzun yıllar kullanırım 4 kapılısından daha ucuz bir de o yanı da güzel
Yaşamak bu değil arkadaş, bu nedir ya.
Adamlıkta bugün
Yağ yakan turbo gülüşü ben buldumdsgdsgdsgdsgdsg o nasıl gülüş ya![]()
Aslında loca tam da bu yüzden kapandı. Beğeni ve puanı yüksek olan, yani forumda sıkça ve uzun süreli takılanların girebildiği bir ortam haline gelince, üstelik hiç bir ceza, uyarı gibi işlemler olmadan rahatça istediğini söyleyebileceğin bir ortam olunca forum haliyle öldü. Herkes oraya gitti ve forum boş kaldı. Mümkün olduğunca başlıklara yorum yapmaya çalıştık ama forumda geyik ve muhabbet hiç dönmedi. Haliyle yeni gelecek olanlar ya da yeni gelenler daha da boş bir foruma geldi+1 forum canlanacaksa panpa locasına varım