Ne kadar duman o kadar randıman abi Çevirsin iyidiraha o da ben benim corsa 5. vites 2500 rpm 85 kmh
Ne kadar duman o kadar randıman abi Çevirsin iyidiraha o da ben benim corsa 5. vites 2500 rpm 85 kmh
Evet. Geyik olunca güzel ama başkalarıyla dalga geçer gibi mesaj alıntılamak hoş değil.İmzalara alıntı eklemeyi yasaklayalım mı ?
Bedo adaşımı çelişkiye sokma şirket car edition gezer vallaAccent Blue mu alsan
Reis sıka sıka gez alayına tokat yaktığı 5Bedo adaşımı çelişkiye sokma şirket car edition gezer valla
kamyon arkası yazı gibi yapıyodum. Güzel sözdü. benim için sıkıntı yok.İmzalara alıntı eklemeyi yasaklayalım mı ?
Symbol kullananlar ağlıyordu egeada bakıyordu basma diyorduReis sıka sıka gez alayına tokat yaktığı 5
Uzun zamandır yoktum birileri -kaptan- demiz öldü
Şimdi yazsınlar KRAL geri döndü
Aman tahtta ben otururken gelmesin mazallah@pulusoglu saaa laf atiyyyy
Aman tahtta ben otururken gelmesin mazallah
Meali nerde hocam, İngiliççe bizim köye uğramadı da.@DouglasAdams hocam sağolsun bu Ukraynalı kıza çok sağlam bi kapak oturttuk . Bkz. Buzdolabı kapağı nedir ve nerde kullanılır ... Şu anda 911 4S ile gazliyomus gibi sırıtıyorum . Sizce nasi olmuş ama ?
Lan olum kız sepet havası çekmiş çok üstelemişsin@DouglasAdams hocam sağolsun bu Ukraynalı kıza çok sağlam bi kapak oturttuk . Bkz. Buzdolabı kapağı nedir ve nerde kullanılır ... Şu anda 911 4S ile gazliyomus gibi sırıtıyorum . Sizce nasi olmuş ama ?
"Müdür yavajş" diyoben anlamadım @berkertekin abi ne diyo bu
Estağfrullah hocam kusura bakmayın . Meali şu şekilde;Meali nerde hocam, İngiliççe bizim köye uğramadı da.
Olsun sonunda guzel oturttuk ya .Lan olum kız sepet havası çekmiş çok üstelemişsin
Tribe geeLKaptan öldü.
-Nietzsche
O nasıl okul lan öyle ? Bizim mezuniyet oldu bir oyun havası falan çaldılar ona da vereceğimiz parayla arkadaşın arabaya gaz aldık gezdik tozduk sonra geldik okulun önüne tavanında sigara içip milleti izledik. Adamlar disco diyor, Ukraynalı hatun diyor vay beee.Estağfrullah hocam kusura bakmayın . Meali şu şekilde;
Irina selam ben ceyhun bildigin gibi bu aksam okulda disco olacak--- selam ceyhun evet biliyorum orda görüşürüz..
Eğer müsaitsen seni evinden almak istiyorum eğer uygunsa bana lokasyon gönderirmisin?------ hayır ilk önce valentina ile buluşacağım orda görüşürüz olur mu?---Ohh olur problem değil orda görüşürüz.
İrina selam bu akşam pek yanlız kalamadık bunu telafi etmek adına yarın birer kahve içmeye ne dersin?--- kahve içmiyorum.
Eğer beni reddediyorsun bunu direkt olarak söyleyebilirsin, problem olmaz. İyi geceler.----- iyi geceler.
Yav bura türkiye değil ondan turkiye olsaydi bunları zor görürdük.O nasıl okul lan öyle ? Bizim mezuniyet oldu bir oyun havası falan çaldılar ona da vereceğimiz parayla arkadaşın arabaya gaz aldık gezdik tozduk sonra geldik okulun önüne tavanında sigara içip milleti izledik. Adamlar disco diyor, Ukraynalı hatun diyor vay beee.
Hep böyle takıl moruk, liseyi bitirene kadar en azından. Fazla sevme yani sonra iyi olmuyor. Sevmiyorum de de vazgeçeyim diye yalvarıyorsun sonra, sevmiyorum diyor rahatlıyorsun; kaybetmek rahatlatıyor, kaybettiğini kabullenmek yani, o kadar dibe batıyorsun çünkü o bile rahatlatacak duruma getiriyor insanı. Seveyim de yarımı tam yapayım diyorsun eldeki yarını da kaybediyorsun.Yav bura türkiye değil ondan turkiye olsaydi bunları zor görürdük.