Uzun zamandır yoktum birileri -kaptan- demiz öldü
Şimdi yazsınlar KRAL geri döndü
@pulusoglu saaa laf atiyyyy
Uzun zamandır yoktum birileri -kaptan- demiz öldü
Şimdi yazsınlar KRAL geri döndü
Abi yanlış yazmışım duzeltmedin Helal olsun işte böyle koca yürekli dispatcherler istiyoruz .Hosgorduk
Gönderilerini paylaştıgına emin misin ?iyi nabalım bunu yazarkken selena gomezin her paylaşımda 500.000 dolar kazanndığını öğrendim şoklardayım
Abi yanlış yazmışım duzeltmedin Helal olsun işte böyle koca yürekli dispatcherler istiyoruz .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]1 siz kimsiniz
2 kaç tane dispatcher lazım size
hahah bakalım herşey kısmet, bu arada lste fiyatı 67 zaten konforu ses yalıtımı yol tutuşu nasıl ?
Kaptan öldü.@pulusoglu saaa laf atiyyyy
Aynen alet baya büyümüş yahu.
Guncel kasayla benzer, belki az daha pahali olur buyuk ihtimal. Fiyat konusunda basi ceken golf ile yarisir. Ondan pahali olursa da yeni kasa yeni altyapi olmasina baglayabiliriz. Ama fiyati uygun olmayacaktir. Pahali diyebiliriz simdiden.Fiyatı c ye benzesin yeter
Konforu fluence kıyasla çok daha iyi yol tutuşu da keza öyle , yol tutuşu güzel ama eğlenceye pek izin vermiyo tak esp devreye giriyo hemen , araba yüksek hızlarda güven veriyor açıkçası altında haziran çıkışlı bridgestone turanzalar var özellikle bi Renault a göre güzel duruşu var jantlar kapak 16 bu arada 17 lere göre daha da konforlu 17 icon sedan test etmiştim çok daha sertti bu daha yumuşak aslında karakter olarak megane 2 sedan gibi ama daha da iyileştirilmişi gibi alırsan sevinirim şahsen J kasa astraya da baktım ne bileyim bi ruhsuz tatsız geldi buna nazaran bu paraya alınacak en iyi seçenek bence yine de son karar senin allah hayırlısını nasip etsinhahah bakalım herşey kısmet, bu arada lste fiyatı 67 zaten konforu ses yalıtımı yol tutuşu nasıl ?
ya çok karasızım 60-63 arası megane sedan, opel astra sedan, kia cerato, nissan pulsar felan var çok kararsızımKonforu fluence kıyasla çok daha iyi yol tutuşu da keza öyle , yol tutuşu güzel ama eğlenceye pek izin vermiyo tak esp devreye giriyo hemen , araba yüksek hızlarda güven veriyor açıkçası altında haziran çıkışlı bridgestone turanzalar var özellikle bi Renault a göre güzel duruşu var jantlar kapak 16 bu arada 17 lere göre daha da konforlu 17 icon sedan test etmiştim çok daha sertti bu daha yumuşak aslında karakter olarak megane 2 sedan gibi ama daha da iyileştirilmişi gibi alırsan sevinirim şahsen J kasa astraya da baktım ne bileyim bi ruhsuz tatsız geldi buna nazaran bu paraya alınacak en iyi seçenek bence yine de son karar senin allah hayırlısını nasip etsin
Edit: ses yalıtımı tatminkar yüksek hızlar tabi ki klasik ses var ama 120-130 larda gayet tok ,güzel, içerde durulmaz bi olay Yok
Accent Blue mu alsanya çok karasızım 60-63 arası megane sedan, opel astra sedan, kia cerato, nissan pulsar felan var çok kararsızım
''Ne konuştunuz beeeee ! Alın size diz mesafesi, al tamam bu da baş mesafesi susun artık'' dercesine bir büyüklük olmuş. Mondeo ile kapışmaya başladığında ''Ya biz bunu yaptık da keşke bu kadar iyi, uzun, geniş yapmasaydık'' diyecekler.Aynen alet baya büyümüş yahu.
laaaa deme bana accent blue o araba gitmiyor resmen uçuyo uçuyo dün taklaya geliyordum onunla, şirket arabası var şile istanbul onunla yardırıyomAccent Blue mu alsan
Valla makina deli yürüyor ona bide chip fenalaaaa deme bana accent blue o araba gitmiyor resmen uçuyo uçuyo dün taklaya geliyordum onunla, şirket arabası var şile istanbul onunla yardırıyom
7. vites 2500 rpm 140 kmh hız nedir gardaşValla makina deli yürüyor ona bide chip fena
instagram paylaşımında. bilmiyorum normal paylaşım mı reklam mı anlayamadım o sırada pcde video izliyodum tvde 500k kazanıyo diyince evdekilere sordum tekrar.Nerede paylaşım? İnsta? Reklam mı yapıyor ne yapıyormuş?
Atmosferikçiler çıldırıyor7. vites 2500 rpm 140 kmh hız nedir gardaş
aha o da ben benim corsa 5. vites 2500 rpm 85 kmhAtmosferikçiler çıldırıyor