Onu bunu boşver de abi iğrenç espri yapcam T Spark motor diyince aklıma gelen..
![]()
Sadece yanlış cevaplar yazıyor üstündeEgsantrik mili bu? Hayırdır?
Geçen gün park hâlinde 35 ALF 20 plakalı gri 156 gördüm, aaa müdür İstanbul'a gelmiş diye düşünürken aklıma geldi senin 20 harflerin solundaydı.Cümleten s.a
Alfa düşmanlarına pesssssss
Geçen gün park hâlinde 35 ALF 20 plakalı gri 156 gördüm, aaa müdür İstanbul'a gelmiş diye düşünürken aklıma geldi senin 20 harflerin solundaydı.![]()
Ben bi tane Mito görmüştüm sahibindende senin araban çok özel sanıyordum abi...hahahaha aynenDenizlide önceden çok dikkat etmiyordum da aldıktan sonra dikkat etmeye başladım, 20 alf ile başlayan bi sürüü alfa varmış
![]()
Ben bi tane Mito görmüştüm sahibindende senin araban çok özel sanıyordum abi...
Belki dizel+otomatik titanium almazlar ama en azından 1.6 atmosferik ya da nispeten 1.0 ecoboost uygun fiyatlara gelebilir. Hem yıl sonu geliyor hem üretimi duruyor. İnerse ancak bu dönemde fiyatı iyice dibe inerHocam şu mesajını görecek insanların %60'ında 0 km Dacia alacak durum yok. Sen diyorsun kampanyalı fokus :'D
Lastiğin araç üzerindeki duruşu bu:
![]()
Bence jant olayına takılma, çünkü çok küçük yamukluklar vardı.
Senin araba yanlış hatırlamıyorsam yay vardı. Yani hafif basık araçta bence göze batacak bir durum olmaz.
Piste sakın normal lastikle girme, ben izmir ülkü'ye girdiğimde toplam 15. turda falan sağ ön lastikten parça kopmuştu.
Bazı adamların notları güvendiriyor bakınız bu arabanın açıklaması
40 kağıt ama adam ahbap olduğu için bişey vermedimLastiklere nitrojen basmanın fiyatı ne @DouglasAdams
Mesela alfa romeo quadrifoglio dendiğinde aklıma bu geliyor
Kendi jantım diye demiyorum ama çok şukeladırjantların güzelliği![]()
ne demek FİLAN ?!yok yahu o kadar da özel değil, denizlide 3 haneli plakalara geçince millet bjk plaka falan koştu aldıBenim plaka nasip, tesadüf denkgeldi