As müdür naptınCümleten s.a
Alfa düşmanlarına pesssssss
As müdür naptınCümleten s.a
Alfa düşmanlarına pesssssss
Evt özellikle alf plaka olnlrAlfayı illa beğenmek mi gerekiyordu?
el pi ci sipekEvt özellikle alf plaka olnlr
Evt özellikle alf plaka olnlr
Napim arkadaşla tepe bayır dolaştık, n11den yabıştırdım bi sj4000 evdeyim şimdi. Sen n’aptınAs müdür naptın
Alfayı illa beğenmek mi gerekiyordu?
Napim oturuyom boş boş vizeler başladı flnNapim arkadaşla tepe bayır dolaştık, n11den yabıştırdım bi sj4000 evdeyim şimdi. Sen n’aptın
Napim oturuyom boş boş vizeler başladı fln
Ahah T500 RS zengin adama eski Microsoft direksiyonlar gibi gelir, ne makineler varDireksiyondaki lag dan rahatsız oldum biraz yapmış olmak için yapmış![]()
O kadar zengin adam alır bi T500 Rs boşa uğraşıyor![]()
Abi öyle de dolduramıyom kendimi sımava çalışmam için yarın sınav olması lazımvizeler başladıysa boş boş oturmaman gerek sanırsam
AynenEVET Bİ SORUN MU VARDI ?
Egsantrik mili bu? Hayırdır?Harbiden vay cumartesi gecesi ses yokEkli dosyayı görüntüle 9962Radyatör bu
Hocam şu mesajını görecek insanların %60'ında 0 km Dacia alacak durum yok. Sen diyorsun kampanyalı fokus :'DBeyler, 4-5 ay sonra yani 2018 mart gibi makyajlı focus'un üretimi tamamen bitiyor. O tarihe yakın ve o tarihten sonra elde kalan makyajlı focus'ları satmak için güzel indirim ve kampanyalar yapacaklardır. Eşi dostu araba almayı düşünenler bir yoklayabilir.
Zalim dünya aslanı kediye boğdurdun!Hocam şu mesajını görecek insanların %60'ında 0 km Dacia alacak durum yok. Sen diyorsun kampanyalı fokus :'D
Sevgi kusurları yok etmez, onları da kabul eder.
hep iyileri öldüren dünyaZalim dünya aslanı kediye boğdurdun!
Onu bunu boşver de abi iğrenç espri yapcam T Spark motor diyince aklıma gelen..hep iyileri öldüren dünya
kardeşi kardeşe vurduran dünya
nice güzelleri solduran dünya.. solduran dünya.. solduran dünya...
Onu bunu boşver de abi iğrenç espri yapcam T Spark motor diyince aklıma gelen..
![]()