Adam hazır asker resmen bir nöbetçi golcü ancak bu kadar durdurabildimLan olum kız sepet havası çekmiş çok üstelemişsin
Son düzenleme:
Adam hazır asker resmen bir nöbetçi golcü ancak bu kadar durdurabildimLan olum kız sepet havası çekmiş çok üstelemişsin
İmzalara alıntı eklemeyi yasaklayalım mı ?
Sonda atar yapmasan iyi gitmişsin. Senin hoşlanmadığın senden hoşlanabilir veya senin hoşlandığın senden hoşlanmayabilir bunlar olağan durumlar. Belki kararsızdır, belki de çok hızlı gelmiştir ağırdan almak istemiştir. Sen 911 4sle viraja girdiğin gibi girmeye çalışıyorsun fakat altındaki araba 1969 challanger gibi viraj alıyor. Sakin ve kibar bir şekilde yürürsün olursa olur olmazsa da açık kapı bırakıp gidersin.@DouglasAdams hocam sağolsun bu Ukraynalı kıza çok sağlam bi kapak oturttuk . Bkz. Buzdolabı kapağı nedir ve nerde kullanılır ... Şu anda 911 4S ile gazliyomus gibi sırıtıyorum . Sizce nasi olmuş ama ?
Lamborghini'nin arkasında kim var? .
Yan oyuncu o Başrol Lambo Sınıftaki kız mı bu? Muhabbeti direk kesmişsin be kardeşim Bu saatten sonra kızdan adım bekleyeceksin. Bekle Ceyhun bekleee..Lamborghini'nin arkasında kim var? .
lan olm ben onu sildim diye hatırlıyorum akşam pcyi açınca fark ettim sildim zaten asdkjsgdYeap @maximaorhan gibi kötüye kullananlar hakkında yasal işlem başlatılsın
Yok siniftaki kız değil ya ondan problem yok yani .Yan oyuncu o Başrol Lambo Sınıftaki kız mı bu? Muhabbeti direk kesmişsin be kardeşim Bu saatten sonra kızdan adım bekleyeceksin. Bekle Ceyhun bekleee..
Eyvallah hacım bulursak tabii .@gtepro sen daha iyilerine layıksın hafız
Yav bu ruslar kadar adidas'ı seven bir millet yok arkadaş .
Yav bir kızın elbisesi bile adidas olabilir mi ya .
Harbimi la adidasadadadadasadadasadadasYav bir kızın elbisesi bile adidas olabilir mi ya .
aha şimdi yanıma geldi hatta valla ayaklı adidas tabelası gibi geziyorlar ya bide renkli falan .Harbimi la adidasadadadadasadadasadadas
Hayırlı cumalar bu arada
Taunus testi isterukasdfadf kasa mini revizyona giriyor. Tüm çürükler toplanacak, yeniden boyancak. İç döşemeler falan da komple değişecek