oooo kral ya sen kaçırdın ya da ben forumdan kopunca unutuldu opel gideli çok olacakOpel ne oldu yahu![]()
Gercekten inanmadimbir tane bile arabam yoktur
abi bide 4 çeker ve güvenik sistemler tüm paketlerte standartO zaman XV mantıklı fazla km yapmayanlar için ben de düşünürdüm yani .Ama levorgun fiyat fazlaymis yahu
oooo kral ya sen kaçırdın ya da ben forumdan kopunca unutuldu opel gideli çok olacak
Xv de standart değil miabi bide 4 çeker ve güvenik sistemler tüm paketlerte standart
hoydaa coilli vectra gittimioooo kral ya sen kaçırdın ya da ben forumdan kopunca unutuldu opel gideli çok olacak
valla ne yalan söyliyim ben de inanmadımGercekten inanmadim
aboo olm ben bunu foruma söylemedim mi vectra ile ufak bi kaza yaptım sonra orjinale dönüldü satıldı başka araç falan aldım asjdhajskhdhjashoydaa coilli vectra gittimi![]()
Donanimdan dolayi luks vergi dilimine giriyor sanırımabi bide 4 çeker ve güvenik sistemler tüm paketlerte standart
aynen abi onu diyorum zaten xv de tüm paketlerde standartXv de standart değil mi
valla performanstan feragat edip güvenli bir sürüş için düşünebilirim piyasada ki muadili suvlara baktığında bir adım önde benceBen çok beğendim valla donanımları falan baya güzel alınır bence.
atmo dezavavantaj tabi ama daha araç alırken turbo ve atmo ne bilmeyen kullanıcı kitlesi varLevorg 2.Elde cok temiz araclar var , bayraktar otomotivde kirmizi var mesela zaten yetkili bayi orasi . Gerci toplasan sahibinden de 5-6 ilan var .
Subaru gumbur geliyor ama ulkemize ozel duzenlemeler yapmasi lazim . bazi araclar yuksek vergi dilimine giriyor . Bazilarinim motorları turk halkına hitap etmiyor . XV de halâ atmosferik motor var mesela .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi valla benim haberim yok anlat hele ya bak merak ettim ne aldın yeniaboo olm ben bunu foruma söylemedim mi vectra ile ufak bi kaza yaptım sonra orjinale dönüldü satıldı başka araç falan aldım asjdhajskhdhjas
oradan tam emin değilim ama başlangıç 114 orta paket 124 en üst paket 149 bin den satılıyorDonanimdan dolayi luks vergi dilimine giriyor sanırım
aslinda hem japon hem atmosferik hemde cvt taş gibide arabadir . 15 'e yakin 0-100 degeri var . Bayanlar icin gorus acilari , oturma pozisyonu vb. guzel bir arac olur .aynen abi onu diyorum zaten xv de tüm paketlerde standart
valla performanstan feragat edip güvenli bir sürüş için düşünebilirim piyasada ki muadili suvlara baktığında bir adım önde bence
atmo dezavavantaj tabi ama daha araç alırken turbo ve atmo ne bilmeyen kullanıcı kitlesi var![]()
ben levorgu diyorum hocamoradan tam emin değilim ama başlangıç 114 orta paket 124 en üst paket 149 bin den satılıyor
ne sen sor ne ben söyliyim askdlhaskjdhabi valla benim haberim yok anlat hele ya bak merak ettim ne aldın yeni![]()
Levorg tek paketle gelmiyor muydu öyle duydum ama emin degilimben levorgu diyorum hocam