ben levorgu diyorum hocam
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen levorg tek paketLevorg tek paketle gelmiyor muydu öyle duydum ama emin degilim
abi valla merak ettim xddne sen sor ne ben söyliyim askdlhaskjdh
ben levorgu diyorum hocam
aynen levorg tek paketLevorg tek paketle gelmiyor muydu öyle duydum ama emin degilim
abi valla merak ettim xddne sen sor ne ben söyliyim askdlhaskjdh
dm atabi valla merak ettim xdd
Hocam pek anlasilir yazmamisim ozetlemek gerekirse ben soyle anladim fiyatinin yüksekliğini . Aracin gelis fiyati biraz yuksek (donanimi vb nedenlerden) bu da bizim fiyatlara gore luks otv sinifina giriyor olmali . Bu nedenle fiyati biraz pahali .Levorg tek paketle gelmiyor muydu öyle duydum ama emin degilim
ya vectra tamamen benim hevesimi alma olayımdı dükkanda duruyodu öyle coil moil giriştim sonra köpeğe çarptım otoyolda o panjur far tampon vs gidince orj dönüp satıldıVectra güzeldi ya satildiginin farkında mıydı garibim @maximaorhan
Geçmiş olsun hacım Allah beterinden korusun o zaman ne denir ki bundan baskaya vectra tamamen benim hevesimi alma olayımdı dükkanda duruyodu öyle coil moil giriştim sonra köpeğe çarptım otoyolda o panjur far tampon vs gidince orj dönüp satıldı
allah razı olsun reis cümlemiziGeçmiş olsun hacım Allah beterinden korusun o zaman ne denir ki bundan baska
Abi veriyim mi plakani [emoji41]ne sen sor ne ben söyliyim askdlhaskjdh
ver knk ayıp ettin :d o aracın tek sahibi benim ya zaten akjsdakjsdhAbi veriyim mi plakani [emoji41]
yok yok anladım merak etmeHocam pek anlasilir yazmamisim ozetlemek gerekirse ben soyle anladim fiyatinin yüksekliğini . Aracin gelis fiyati biraz yuksek (donanimi vb nedenlerden) bu da bizim fiyatlara gore luks otv sinifina giriyor olmali . Bu nedenle fiyati biraz pahali .
Edit : tum yazdiklarimi okuyunca sonuncusu kivirma , geri vites tarzi olmus ama oyle degil hakikaten
ben az daha burdayımeee herkes gidiyo kim kaldı geriye
Abi Moil deme , @bt abi sinirlenmesin malum yildirim çoraporenin sirketlerinden .ya vectra tamamen benim hevesimi alma olayımdı dükkanda duruyodu öyle coil moil giriştim sonra köpeğe çarptım otoyolda o panjur far tampon vs gidince orj dönüp satıldı
Orada miydin o gün gercekten orhan abi ?ver knk ayıp ettin :d o aracın tek sahibi benim ya zaten akjsdakjsdh
Abi bizim int. mi yavas yoksa sitede mi sikinti var ?http://korayhoca.net/ daha yeni açtım çiçeği burnunda xdd![]()
mobilde azcık geç giriyor yav yüklenme biraz zaman alıyorAbi bizim int. mi yavas yoksa sitede mi sikinti var ?