kaldırdım geliyorum ama totomu değillllllll nasıl da iğrençleştim amaNet yersin sende totonu kaldirip modaya gelecek guc var mi yoook
kaldırdım geliyorum ama totomu değillllllll nasıl da iğrençleştim amaNet yersin sende totonu kaldirip modaya gelecek guc var mi yoook
beynimde nasıl yer ettiyse unutmamışım valla xdd @Sailorolm yer miyiz biz bunları ya
@alfhonsokaldırdım geliyorum ama totomu değillllllll nasıl da iğrençleştim ama
bak çok ucu açık mesaj bıraktın ama aklımdan geçeni yazmicam akjsdhakjsdh
abi ilerde hanımcılığın kitabını isticem senden xdbaba pizzayı gömdü şimdi efendi gibi eve gidip hanımcı orhan moduna giricem bb
Yani yerse canisibak çok ucu açık mesaj bıraktın ama aklımdan geçeni yazmicam akjsdhakjsdh
Adam buralara uğramasın diye amirini ayarladık paso nöbet kiltletiyoruz, eğitim yazdırıyoruz. Ferahladık vallaHakan olmadiginda ortam guzel aslinda ya
pizza sıralaması yapayım hadi orhan abinizden size bir bilgi olsun
papa johns
pizza bulls
little c. bu üçü harici pizza yiyen köylüdür
paçoz little caesars bu listeye giremez. Dominos'un bi tık üstü.
Pizeria Al Dente 2. sıraya konur, Pizzeria filan girer aralara. Bulls sonra gelir. Yoklukta...
Bir de denk gelirseniz Şişli'de Point Hotel miydi neydi onun içinde Piola var. Hakiki zenginler orada yesin.![]()
Hakan olmadiginda ortam guzel aslinda ya
Adam buralara uğramasın diye amirini ayarladık paso nöbet kiltletiyoruz, eğitim yazdırıyoruz. Ferahladık valla
Kızmıon di mi müdürüm@alfhonso
Hemen kabulistersen 1 seneliğine bensiz ortama göndereyim seni canısı
yok be reis sana kızabilmem mümkün mü?
ama bu kaptanla orhanın geceden sabaha zenginlik kapıştırması hoş değil. olan var olmayan var
(Yaptı)Hayyıırrr kapptaaann sensizz naapacqzz
ya sen uyumuyonmu kaptan napıyon şarjlamı yaşıyon seni powerbank'e mi bağladılar gece 1.5 da online saabah 8 de onlineHemen kabul
Oncelikle yakin takibin icin tesekkurler :* benim uyuma surem 7 saati gecmiyor genelde aliskanlik :/ya sen uyumuyonmu kaptan napıyon şarjlamı yaşıyon seni powerbank'e mi bağladılar gece 1.5 da online saabah 8 de online![]()