Hayırlı işler o zaman sana .Alaçatı da erasmus öğrencisi gezdirirken forumda takılıyorum
Hayırlı işler o zaman sana .Alaçatı da erasmus öğrencisi gezdirirken forumda takılıyorum
erasmus öğrencisinin cinsiyeti hemcins değildir herhalde yoksa gezdirmessin xddAlaçatı da erasmus öğrencisi gezdirirken forumda takılıyorum
Beni tanımaya başlıyosun kankierasmus öğrencisinin cinsiyeti hemcins değildir herhalde yoksa gezdirmessin xdd
Sorma Makedonlara yedirdim parayı
deHayırlı işler o zaman sana .
bugun 150 tl ye 400 km yaptım yarı çakılı şehir içi yarı uzun yol klima açık hep aynısını kuzen 1.2 tsı ile 100 tlye yapıyNe kadar duman o kadar randıman abi Çevirsin iyidir
Bende işler kesat ya dükkanın önüne tabureyi koyup millete bakan esnaf gibi hissediyorum kendimi gelen gecen çok ama alıcı yok .Sana da kardeşim
de
Abi bagaja bi kabin bas ister ALF
ver coşkuyu ver coşkuyu
İnternetim çok az hocam bulursam bakmaya çalışacağım, oyun ağırlıklı düşünüyorsanız önceliğiniz ekran kartı olmalıMax bütçem bu bi bakayım var mı ama olmayabilir.
yoohööle bişi şu an basları trompetleri gayet iyi duyuyorumAbi bagaja bi kabin bas ister ALF
Maksat semttekilerde dinlesin abiyoohööle bişi şu an basları trompetleri gayet iyi duyuyorum
Vermesi lazım. Dikkat etmemiştir normal değerler dışında değil diye.hafta başı edirneye gidecem orda doktora gideceğim sonuçları bi gösterecem bakalım ne ilaç verecek. Sağlık ocağı veremiyor galiba. Çünkü bize hiç bahsetmediler.
Bu da finalNeyse geldi. Cuzi bir maddi katkıyla yapılan hatır gönül işi. İşi var ama ancak bu kadar toparlanıyor
kendine mi bakıyorsun knk ?1.2 tsi leon iş manuel iş yapar mı agalar ne dersiniz ya ?
Aynen kanka bi kaç ay sonrası için hem cep yakmasın hem de çok baygın gitmesin istiyorumkendine mi bakıyorsun knk ?
Aman hacım sinan usta duymasın bizi kovalar1.2 tsi leon iş manuel iş yapar mı agalar ne dersiniz ya ?
knk aslında fiyat performans ürünü araç manuel olduğu için dsg problemi yaşatmayacaktır e zaten sende motora yazılımdır şudur budur yüklenecek canını okuyacak bir adam değilsin bence düşünülebilirAynen kanka bi kaç ay sonrası için hem cep yakmasın hem de çok baygın gitmesin istiyorum
Adamlardan önce internet geldi ama arada gidiyor. Arkadaş aradı üst sokakta oturuyor, onda da sıkıntılıymış bugün internet. CS girsem mi bilemedimBana 12 günde geldiler abi Allah kolaylık versin