lan olm ben onu sildim diye hatırlıyorum akşam pcyi açınca fark ettim sildim zaten asdkjsgd
edit: ha bu arada etiket bildirimi gelmedi bak yine bakmasam görmicem bu yazını
Asffafff ulen arabadan soğutmayın beni
Yav bu ruslar kadar adidas'ı seven bir millet yok arkadaş .
ulan dinin imanın para olmuş alfaya binmek çok değiştirdi seni hakan bey....foruma girme diye uğraşıyoz ama hala burdasın sgsfafaf
Şaka bi yana ben de anlamadım senin mevzuyu, @Berkin parada mı anlaşamadınız niye bildirim almıyo acaba bu
foruma girme diye uğraşıyoz ama hala burdasın sgsfafaf
Şaka bi yana ben de anlamadım senin mevzuyu, @Berkin parada mı anlaşamadınız niye bildirim almıyo acaba bu
Çok affedersin, orhan'a özenmiş gibisin müdürüm bu ne halulan dinin imanın para olmuş alfaya binmek çok değiştirdi seni hakan bey....
ben aldım o çok ince mesajı abiÇok affedersin, orhan'a özenmiş gibisin müdürüm bu ne hal
Düşük hocam Apikobal fln kullanabilirsin. Biz en az 300 olmasını istiyoruz.Beyler B12 vitamini değerim 194 düşük mü? Bilen var mı @DouglasAdams bilirsin sen.
ulan dinin imanın para olmuş alfaya binmek çok değiştirdi seni hakan bey....
Çok affedersin, orhan'a özenmiş gibisin müdürüm bu ne hal
ben aldım o çok ince mesajı abi
"iletildi" raporu vereyim dedim sana asdhaskjdh
bi danesin inceci orhanben aldım o çok ince mesajı abi
"iletildi" raporu vereyim dedim sana asdhaskjdh
Eveet, bugün sabahtan beri internetim topallıyordu. Akşam tamamen düştü. Hızı güç bela ölçtüm, 0.1 mbps çıktı. Bütün evi, tesisatı baştan yaptım, değüşmedi. Arıza kaydı açtırdım müşteri hizmetlerinden. 3 ile 7 iş günü arası ben ölüyüm arkadaşlar.
Sen onu düz 1 ay yap abiEveet, bugün sabahtan beri internetim topallıyordu. Akşam tamamen düştü. Hızı güç bela ölçtüm, 0.1 mbps çıktı. Bütün evi, tesisatı baştan yaptım, değüşmedi. Arıza kaydı açtırdım müşteri hizmetlerinden. 3 ile 7 iş günü arası ben ölüyüm arkadaşlar.
hafta başı edirneye gidecem orda doktora gideceğim sonuçları bi gösterecem bakalım ne ilaç verecek. Sağlık ocağı veremiyor galiba. Çünkü bize hiç bahsetmediler.Düşük hocam Apikobal fln kullanabilirsin. Biz en az 300 olmasını istiyoruz.
Kablonete geçin. 5 saat içinde müdahale ediyorlar.Eveet, bugün sabahtan beri internetim topallıyordu. Akşam tamamen düştü. Hızı güç bela ölçtüm, 0.1 mbps çıktı. Bütün evi, tesisatı baştan yaptım, değüşmedi. Arıza kaydı açtırdım müşteri hizmetlerinden. 3 ile 7 iş günü arası ben ölüyüm arkadaşlar.
Düşük sayılmaz çok 220 altı düşük.Beyler B12 vitamini değerim 194 düşük mü? Bilen var mı @DouglasAdams bilirsin sen.