Abi corollayıda yemişlerdi kuçular pozitif bakmak lazımAsffafff ulen arabadan soğutmayın beni
Abi corollayıda yemişlerdi kuçular pozitif bakmak lazımAsffafff ulen arabadan soğutmayın beni
Bana 12 günde geldiler abi Allah kolaylık versinEveet, bugün sabahtan beri internetim topallıyordu. Akşam tamamen düştü. Hızı güç bela ölçtüm, 0.1 mbps çıktı. Bütün evi, tesisatı baştan yaptım, değüşmedi. Arıza kaydı açtırdım müşteri hizmetlerinden. 3 ile 7 iş günü arası ben ölüyüm arkadaşlar.
ailecek Misafir bekliyoruz ne yapayımNapıyosunuz millet?
Fox ta dizi var kardeşimle oturduk çocuk gibi izliyoruz şimdi reklama girdi sohbet muhabbet arıyorumNapıyosunuz millet?
Yorgun ve parasız çeşme'de aylık harçlığı bastım döndüm:/ailecek Misafir bekliyoruz ne yapayım
Sen nasılsın toktor bey
Gel edelimFox ta dizi var kardeşimle oturduk çocuk gibi izliyoruz şimdi reklama girdi sohbet muhabbet arıyorum
Yav doktor nedir bu sıcaklık dengesizliği ceketle oturuyorumYorgun ve parasız çeşme'de aylık harçlığı bastım döndüm:/
Gel edelim
ince detayları bilmem ama bu paraya türkiyede böyle bi şey alamayız herhaldeMSI GL72 7RD-028 17.3" Performance Gaming Laptop Core i7-7700HQ GTX 1050 16GB 128GB SSD + 1TB https://www.amazon.com/dp/B01MS1T197/ref=cm_sw_r_cp_apa_748xzbK1FWSM4
Beyler bu nasıl alınır mı?
Yimeeemi yidim şimdi devrildim dinleniyom sen nörüyon???Napıyosunuz millet?
BAS acil fren desteği diye bir sistem var bundan dolayı olmuş olabilir. Bütün Mercedeslerde standart olarak sunuluyor hatta .GLA kullanıyordum. Viraja hızlı girdiğimi farkettim bastım frene, liftoff oldu yani kısmen, ESP devreye girdi. Buraya kadar sorun yok ama çok garip bir şey daha oldu: Frene basıyorken pedal bir anda ayağımın altından daha derine indi. Otomobil kendi fren yaptı yani. Şehir içi çarpışma önleme falan anlarım kendi fren yapıyor da, ESP zaten işini görüyorken nasıl kendi kendine frene bastı bu araba? Var mıdır bilen, tecrübe eden?
GLA kendi kendine fren yapabiliyor mu?
Alınır da hocam yurtdışına çıkmışken GTX1060 ekran kartına sahip bir cihaz almanızı öneririm.MSI GL72 7RD-028 17.3" Performance Gaming Laptop Core i7-7700HQ GTX 1050 16GB 128GB SSD + 1TB https://www.amazon.com/dp/B01MS1T197/ref=cm_sw_r_cp_apa_748xzbK1FWSM4
Beyler bu nasıl alınır mı?
O acil fren yardımı değil mi? Sen ne kadar basıyorsan araba da kendi yapıyor fren. O değildi bu ama onun hissi farklı... Bu olduğunda ben frene basmıyordum, dokunuyordum sadece.BAS acil fren desteği diye bir sistem var bundan dolayı olmuş olabilir. Bütün Mercedeslerde standart olarak sunuluyor hatta .
Beyler B12 vitamini değerim 194 düşük mü? Bilen var mı @DouglasAdams bilirsin sen.
Max bütçem bu bi bakayım var mı ama olmayabilir.Alınır da hocam yurtdışına çıkmışken GTX1060 ekran kartına sahip bir cihaz almanızı öneririm.
Sorma Makedonlara yedirdim parayışşşşş @DouglasAdams Doktoru raaatsız etmeyin adam beach clublarda takılıyor ellemeyin
Alaçatı da erasmus öğrencisi gezdirirken forumda takılıyorumYimeeemi yidim şimdi devrildim dinleniyom sen nörüyon???