Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorgun ve parasız çeşme'de aylık harçlığı bastım döndüm:/

Gel edelim
Yav doktor nedir bu sıcaklık dengesizliği ceketle oturuyorum

IMG_2286.PNG

GLA kullanıyordum. Viraja hızlı girdiğimi farkettim bastım frene, liftoff oldu yani kısmen, ESP devreye girdi. Buraya kadar sorun yok ama çok garip bir şey daha oldu: Frene basıyorken pedal bir anda ayağımın altından daha derine indi. Otomobil kendi fren yaptı yani. Şehir içi çarpışma önleme falan anlarım kendi fren yapıyor da, ESP zaten işini görüyorken nasıl kendi kendine frene bastı bu araba? Var mıdır bilen, tecrübe eden?

GLA kendi kendine fren yapabiliyor mu?

GLA kullanıyordum. Viraja hızlı girdiğimi farkettim bastım frene, liftoff oldu yani kısmen, ESP devreye girdi. Buraya kadar sorun yok ama çok garip bir şey daha oldu: Frene basıyorken pedal bir anda ayağımın altından daha derine indi. Otomobil kendi fren yaptı yani. Şehir içi çarpışma önleme falan anlarım kendi fren yapıyor da, ESP zaten işini görüyorken nasıl kendi kendine frene bastı bu araba? Var mıdır bilen, tecrübe eden?

GLA kendi kendine fren yapabiliyor mu?
BAS acil fren desteği diye bir sistem var bundan dolayı olmuş olabilir. Bütün Mercedeslerde standart olarak sunuluyor hatta :).

BAS acil fren desteği diye bir sistem var bundan dolayı olmuş olabilir. Bütün Mercedeslerde standart olarak sunuluyor hatta :).
O acil fren yardımı değil mi? Sen ne kadar basıyorsan araba da kendi yapıyor fren. O değildi bu ama onun hissi farklı... Bu olduğunda ben frene basmıyordum, dokunuyordum sadece.

Muhtemelen O'dur ama ya. Başka bir açıklaması yok herhalde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...