Bu akşam gitti . Ben en az 2 saat baya detaylı inceledim hatta bir ara satış temsilcisi abimizle arka koltukta ntv canli yayini bile izledik .Ne kadar daha kalır istinye parkta biz de inceleyelim
Sağlık olsunBu akşam gitti . Ben en az 2 saat baya detaylı inceledim hatta bir ara satış temsilcisi abimizle arka koltukta ntv canli yayini bile izledik .
Yok henüz degil, ve tabiki bu sure içinde birçok sey ogrendim buna bagli olarak cokca fikir degistirdim . Mosso Legarda 1721 son kararim 810TL ye ankara bayisi satiyor n11 uzerinden . Kullanicilarin yorumlari oldukça iyi . BF olsun baska siteler olsun hakkinda iyi şeyler duydum . Bircok hediyesi var ayni zamanda . Bu fiyata bagli olarak izmitteki 2 bayi ile pazarlik yaparım 15 tatile dogru alirim .Hem kış sezonu pazarlık daha da etkili olur muhtemelen durgun piyasada saticı beni reddedemeyecektirAlmadın mı daha bisiklet
Keyifli keyifli suruyordum ama tek basimaydim , parkurun sonuna dogru pek tekin gelmedi . Araba icinde uyuyan bir insan vardi . Bende geri dondum .Birdhaakine duzboru panpamla giderizçok zevklidir arazide bisiklet sürmek kilo sıkıntım olmadan önce hep sürerdim
Yeni yılda bisikletlere zam gelicek deniliyor ama belki bu o zamana eski sezon olacağı için çok fazla bir fiyat yansıtmazlar. Dediğin gibi bide sezonu olmayınca biraz daha pazarlık etme şansın olur. İyi bir karar kılmışsın bence bisiklette yine o zamana kadar araştırır bakarsın ara araYok henüz degil, ve tabiki bu sure içinde birçok sey ogrendim buna bagli olarak cokca fikir degistirdim . Mosso Legarda 1721 son kararim 810TL ye ankara bayisi satiyor n11 uzerinden . Kullanicilarin yorumlari oldukça iyi . BF olsun baska siteler olsun hakkinda iyi şeyler duydum . Bircok hediyesi var ayni zamanda . Bu fiyata bagli olarak izmitteki 2 bayi ile pazarlik yaparım 15 tatile dogru alirim .Hem kış sezonu pazarlık daha da etkili olur muhtemelen durgun piyasada saticı beni reddedemeyecektir
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanırsın sanki tek bu arabaya vergi var. Kapısı bile düzgün takılmamış yolda tutunamayan arabaya sırf vw diye destekleyip etrafa saldırıp millete hater deme. Allah akıl fikir vermiş ki bu arabanın verginin dışında da pahalı olduğunu görebiliyorum.
E güzel de araba çılgın atıyor be
Yeni Arteon 1.5 TSI ACT 150 PS DSG R-Line 229.500,00 TL
Hayırlı olsun
sanki ben ucuz dedim . Yazdıklarımı daha okuyamıyorsun galiba.Sanırsın sanki tek bu arabaya vergi var. Kapısı bile düzgün takılmamış yolda tutunamayan arabaya sırf vw diye destekleyip etrafa saldırıp millete hater deme. Allah akıl fikir vermiş ki bu arabanın verginin dışında da pahalı olduğunu görebiliyorum.
Bu 1.5 tsi da xds de yokmuş neler neler olur acabaE güzel de araba çılgın atıyor be
Allahına bana niye hater dedin anlatsana canısısanki ben ucuz dedim . Yazdıklarımı daha okuyamıyorsun galiba.
vag'a sallamak için saat çok erken. ancak gece 2'den sonra başlarım . Bak kaç gündür pırıl pırılım forumda.Bu 1.5 tsi da xds de yokmuş neler neler olur acaba
Allahına bana niye hater dedin anlatsana canısı
VAG arabaların arkasını o kadar hafif yapmaya başladı ki pandülle drift bile yapılır yemin ederim, bu nedir yav.
Yeni Arteon 1.5 TSI ACT 150 PS DSG R-Line 229.500,00 TL
Hayırlı olsun
Genel karakterin öyle.Bu 1.5 tsi da xds de yokmuş neler neler olur acaba
Allahına bana niye hater dedin anlatsana canısı
Çok net iyi tespit hocam. Eskiden önden kayıyorlar diye eleştirilirdi arabaları.VAG arabaların arkasını o kadar hafif yapmaya başladı ki pandülle drift bile yapılır yemin ederim, bu nedir yav.
VAG arabaların arkasını o kadar hafif yapmaya başladı ki pandülle drift bile yapılır yemin ederim, bu nedir yav.
Jetta kullandım arkadaşın eski octisine bindim o kadar bide buna bakıyorsun harbiden kalite farkı ortada.Çok net iyi tespit hocam. Eskiden önden kayıyorlar diye eleştirilirdi arabaları.
Sallayacak bir.şey yokki video her şeyi anlatıyor zatenvag'a sallamak için saat çok erken. ancak gece 2'den sonra başlarım . Bak kaç gündür pırıl pırılım forumda.