Kart cüzdan da para çıkartmak çok zor. Kartlar için elverişli de para için aynı şey geçerli değil.Klasik cüzdan
kart cüzdanı sevmiyorum ben
Kart cüzdan da para çıkartmak çok zor. Kartlar için elverişli de para için aynı şey geçerli değil.Klasik cüzdan
kart cüzdanı sevmiyorum ben
Deri. Uzun ömürlü, sağlam oluyor. Hatta İstanbul'da yaşayanlara direkt tavsiyem Cantaş'dan almaları (başka illerde mağazaları var mı bilmiyorum). Hem uygun hemde sağlam, ne zaman aldığımı hatırlamıyorum en az 4 yılı var 30-40 lira gibiydi fiyatı sanki.Beyler, ne tarz cüzdan kullanıyorsunuz?
Biraz dalga konusu oluyor ama :/Beyler, ne tarz cüzdan kullanıyorsunuz?
@Cenk hocamızın başlıgıSelam herkese. Bir konu vardı arama kısmında da arattım ama bulamadım, doğru kelimeyi yazmadım sanırım.
Ampul tavsiyeleri konuşuluyordu, hatta biri hangi aracın hangi farında ne tip ampul kullandığını yazan bir site atmıştı. Bıdığın ampulünden memnun değilim, kısalar yetersiz geliyor. H4 olması lazım. Tavsiyeler internette philips night vision veya osram night breaker üzerinde odaklanıyor gibi duruyor.
Deri. Uzun ömürlü, sağlam oluyor. Hatta İstanbul'da yaşayanlara direkt tavsiyem Cantaş'dan almaları (başka illerde mağazaları var mı bilmiyorum). Hem uygun hemde sağlam, ne zaman aldığımı hatırlamıyorum en az 4 yılı var 30-40 lira gibiydi fiyatı sanki.
Bakırköy'de küçük bir mağaza var Cantaş'ın, dükkan sahibi abi iyi indirim yapıyor. Mercan'da ana yerleri var, indirim %10'dan fazla yapmıyorlar. Bir de Kozyatağı Carrefour'da vardı baya eskiden, hâlâ var mı bilmiyorum.
Klasik ve hoş bence. Cırt cırtlı bir şey beklemiştim linke tıklamadan önceBiraz dalga konusu oluyor ama :/
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek/Cuzdan/2750828/536120
vazgeçilmezimBeyler, ne tarz cüzdan kullanıyorsunuz?
Her kıyafete gidiyor mu ? Çok sportif.vazgeçilmezim
Hesap ödeneceği zaman o çıkan cııırt cıııııırt sesi çınladı kulağımdavazgeçilmezim
şaka yaptım yav ben onu kullanır mıyım :d düz siyah deri kullanıyorum her kıyafete gider reisHer kıyafete gidiyor mu ? Çok sportif.
içinden çıkabilecek max para değerini tahmin edelimHesap ödeneceği zaman o çıkan cııırt cıııııırt sesi çınladı kulağımda
alfa çingene de bari yaAlfa Romen 156 1.6 140 ps Remapped by Dr @Iskender™
Yok abi sağol rastgele 5 sayı salladım girdizip kodu istiyormuş bu sitede dikkaat etmemişim kusura bakma
@Cussler
İyi o zamanYok abi sağol rastgele 5 sayı salladım girdi
Güzelmiş. Beğendim vallahihttp://www.akaderi.com.tr/erkek-deri-cuzdan-lacivert-kahve-taba @Cagdas Cag Lacivert kısmı aynı üst tarafı ise kahverengi benim cuzdanin
Genellikle 39.50TL civarı olur arkadaşlardan gözlemlerime göre. 1 adet 20 TL her derde deva 3 adet 5 TL ve kalan bozuklar. Bozuk para lanetlidir cüzdandan çıkmaz ayakta bi 45 saniye parmak mücadelesi verilir içinden çıkarmak içinşaka yaptım yav ben onu kullanır mıyım :d düz siyah deri kullanıyorum her kıyafete gider reis
içinden çıkabilecek max para değerini tahmin edelim
Çok memnunum ben de hiç eskime ibaresi olmadı daha 1 sene olduGüzelmiş. Beğendim vallahi
Amerikan sitesi fiyatlara bak bak ağlaHerkese iyi akşamlar.Bizdeki sahibinden gibi abd-uk deki 2.el arabalara bakabilecegimiz hangi siteler var? birkac tane biliyorum ama hepsi posta kodu istiyor giremiyorum
Ağlıyorum zaten bizim corollamizin fiyatı 10$ orda bile değilAmerikan sitesi fiyatlara bak bak ağla
https://www.carsforsale.com/
Bende o tarz bişey var parayı mıknatısın arasına koyyon çekiyon geliyoKart cüzdan da para çıkartmak çok zor. Kartlar için elverişli de para için aynı şey geçerli değil.