Burası Türkiye, burada envai çeşit gerizekalı bulunur maalesef.
gerçekten öyle .. maalesef başkasının yerine utanmama neden oldu bu olay yazık çok yazık..
Burası Türkiye, burada envai çeşit gerizekalı bulunur maalesef.
Ceyhun sen misin oglumBirileri demiş Subaru dönemiyor şimdide yazsınlar kral apexi bile kesiyo.
@alfhonso müdürün sözü çık oturdu buraya[/QUOTE]QUOTE="alfhonso, post: 205108, member: 586"]gerizekalı çok
Eee aklın yolu bir hocam. Bunca akılsız insanı en hafif şekilde tabir ettik yinede.gerçekten öyle .. maalesef başkasının yerine utanmama neden oldu bu olay yazık çok yazık..
Birileri demiş Subaru dönemiyor şimdide yazsınlar kral apexi bile kesiyo.
O zaman daha aktif olarak sizleri görmek istiyoruz buradaAf buyurun hocam ben eskiden forumdaydım ama aktif değildim pasif olarak takip ediyordum herkes gibi nick değiştirme yolunu bulunca gireyim dedim . Biraz selamsız sabahsız uzun süre sonra yazdın ama kusura bakmayın.
faydasi 2 mili saniyede karta ulasbilmek diyebilirim. Birde ortamda ilgi cekmek galiba .Oww bu bayağı iyiymiş. Somut faydası oluyor mu gerçekten? Yoksa hediye geldi veya öylesine mi aldın?
Kaptan hoşgeldin subaru nickli yeni bir kardeşimiz daha forumumuza gelmiş dikkat ettin mifaydasi 2 mili saniyede karta ulasbilmek diyebilirim. Birde ortamda ilgi cekmek galiba .
Faydasi cok ama tek eksisi bozuk para karsisinda caresiz olmasi
2ms'de karta ulaşmak derken?faydasi 2 mili saniyede karta ulasbilmek diyebilirim. Birde ortamda ilgi cekmek galiba .
Faydasi cok ama tek eksisi bozuk para karsisinda caresiz olmasi
new speedy sailor2ms'de karta ulaşmak derken?
Kartlar icin bir mekanizmasi var alltaki centigi cekince hepsini siraliyor abi iste2ms'de karta ulaşmak derken?
Ettim abiKaptan hoşgeldin subaru nickli yeni bir kardeşimiz daha forumumuza gelmiş dikkat ettin mi
Günah senin suç senin orhan reisrezilliğe bak püh ananızı ya silicem şimdi sinirden eypio ayben falan çıkıyo ben bunları hak etmedim
Ekli dosyayı görüntüle 10078
Abi ben daha spotifyı anlayamadım sevdiğim müziği kaydedip dinliyorum o kadar ama onu ayarlamak mümkünse ben de yaparsam çok tatlı olurkankalar bir şey sormak istiyorum
bu spotifydaki haftalık keşif listesi var ya hani orada bana 3 haftadır sürekli yoğun olarak rusça rap müzikleri çıkıyor hiç dinlememiş ve herhangi bir listeme eklememiş olduğum halde bunun sebebi nedir yav nasıl kendine getiricem o listeyi
cash flow dinliyorum şu an inceldiği yerden kopsun napalımGünah senin suç senin orhan reis
spotify gibi bi uygulamanın neyini anlamadın la ve neyi ayarlamak istiyosun tam olarak ben de bunu anlamadımAbi ben daha spotifyı anlayamadım sevdiğim müziği kaydedip dinliyorum o kadar ama onu ayarlamak mümkünse ben de yaparsam çok tatlı olur