Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spotify gibi bi uygulamanın neyini anlamadın la ve neyi ayarlamak istiyosun tam olarak ben de bunu anlamadım
Ahahhaah abi ben kaydettiğim müziklerden sıkılıyom yeni müzik şeyapim diyorum sonra kendimi yine kaydettiklerimde buluyorum, zaten çok olmadı yükleyeli. Mesela youtubede bi müziği dinlediğinde yanda o tarzda müzikler geliyor bunda öyle bir şey daha yapamadım
 
Editörlük demek çok güzel ben de porsche modellerini severim :)Sagolun Allah hepimize güle güle kullanırsın inşallah otomobillerimizi :cool:Ilerleyen süreçte ben de allah nasip ederse bir tane golf veya a3 düşünüyorum kısmet @subaru
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: subaru
Vakti zamanında başkalari icin birçok şeye göz yumuldu. Tek diyeceğim budur... Bu arada sunroof soruna detaylı cevap baktım az önce. Cam ile birlikte sök tak Tiguan'da 4.600 liraya geliyormuş fakat iş bununla bitmiyor o yapılan işlemlerden sonra gelen trim sesleri insanın uykularını kaçıracak derecede olur. Sunroof veya cam tavan cideen güzel donanım (ağırlık merkezini yukarı çekiyor olsa da aile otomobilleri için benim tercih edeceğim ilk opsiyonların basında geliyor).
???
 
Ahahhaah abi ben kaydettiğim müziklerden sıkılıyom yeni müzik şeyapim diyorum sonra kendimi yine kaydettiklerimde buluyorum, zaten çok olmadı yükleyeli. Mesela youtubede bi müziği dinlediğinde yanda o tarzda müzikler geliyor bunda öyle bir şey daha yapamadım
yaptığın listenin alt tarafında çıkıyor o önerilen şarkılar zımbırtısı oradan yürüyebilirsin
 
  • Beğeni
Tepkiler: At
Vakti zamanında başkalari icin birçok şeye göz yumuldu. Tek diyeceğim budur... Bu arada sunroof soruna detaylı cevap baktım az önce. Cam ile birlikte sök tak Tiguan'da 4.600 liraya geliyormuş fakat iş bununla bitmiyor o yapılan işlemlerden sonra gelen trim sesleri insanın uykularını kaçıracak derecede olur.
Belli ki yine ban yemişsin. Sana hiç göz yumulmadı zaten değil mi? Başkaları devam ederken ben bıktım usandım da bir yerden sonra bıraktım aman kardeşim yapma kardeşim demeyi. O yüzden haydi beni geç de, o tek diyeceğinle, son noktaya kadar güzellikle söyleyip seni uyaran arkadaşlara ayıp etme bari.

Ve evet, en son bir konuyu trollediğini gördüm, seni hiç uyarmadan ben şikayet ettim. Başkası da şikayet ettiyse bilemem ama sonuçta yönetim uyumamış, bu vesileyle onlara da teşekkür ederim.
 
:D:D:D:D ben kafamı bu tarz ufak tefek şeylere yoramam diyoruuuum sen ne diyorsun :D:D No Comment :D:D.

Ama hesap açıp,uzaktan bana laf atmaya,sonra kim olduğunu gizlemek için subaru hesabı açıp sen nerelisin baboooooy ben uzun zamandır buradaydım ama aktif demeyi biliyorsun. İşte kimse senin seviyende değil herkes direk çaktı köfteyi :D Yes comment please :9
 
Abi sana her zaman tesekkur ettim tesekkur ederim, fikirlerine ve sana ayrı ayrı sonsuz saygı duyarım çünkü sen benim bir büyüğümsün fakat ben 3 4 aydır zaten doğru düzgün bu foruma girmiyorum ha girdiğim zamanda bir arabanın hele hele şu anda sunduklarına göre fiyatı çok iyi olan bir aracı yerli yersiz kötülemek bana saçma geliyor (gidip A3 Sedan dönmüyor dendiginde bende haklisiniz demiştim çünkü o fiyata o performans olmaz). Düzgünce yanlış düşünüldüğü belirtiliyor ama hala haksız şekilde yok öyle yok böyle denince e artık yeter sezarın hakkı sezara olayı devreye giriyor.
Yok valla o dediğin hep lafta kaldı. Öyle estin böyle gürledin.
Aferin Ceyhun aferin. Böyle devam et sen. Aferin.
Bir noktadan sonra karşılık vermeyip böyle kısa kestim diye doğru yaptığını mı düşünüyorsun? Benim bahsettiğim şeyler arabalar konusunda fikirlerimiz veya fikir ayrılıklarımız değil. Sadece üslup da değil. Şirazen kayıp millete sarıyorsun. Bir bana değil, bir sürü kişiye ayıp ettin. En sonunda da geç kalmış bir cezayı yedin. Dahasını da söylerim ama o kadarını forumda veya herhangi bir yerde klavye delikanlılığı ederek yazmak çirkin olur, bir gün yüz yüze denk gelirsek konuşmam daha doğrudur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...