Otomotiv okuyanolm ne yurdu adam yaşında başında 10 sene önce üni okumuş şehir hayatından kaçmış doğal ortamda köy hayatı yaşıyor hangi yurt ?
Otomotiv okuyanolm ne yurdu adam yaşında başında 10 sene önce üni okumuş şehir hayatından kaçmış doğal ortamda köy hayatı yaşıyor hangi yurt ?
Bu arada abi 6 bin litrelik kamyon varmışolm ne yurdu adam yaşında başında 10 sene önce üni okumuş şehir hayatından kaçmış doğal ortamda köy hayatı yaşıyor hangi yurt ?
Abi beni alın burdan ya bt ıspartdaki bedo değilmi abi
Otomotiv okuyan
Bu arada abi 6 bin litrelik kamyon varmış
Almasına alayım da, soba da söndü. İçerisi şu anda dışarıdan daha soğuk.abi sen onu bi yakaladığında eve sıcak ortama al olmıcak böyle
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım. Yalnız bel sakat, arabanın altına eğilemiyorum, yoksa ensesinden kapacağım da...Yurda sokamaz abi onu
Hahahahaha baban yaşında adamım olm ben.Abi beni alın burdan ya bt ıspartdaki bedo değilmi abi
Almasına alayım da, soba da söndü. İçerisi şu anda dışarıdan daha soğuk.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım. Yalnız bel sakat, arabanın altına eğilemiyorum, yoksa ensesinden kapacağım da...
Hahahahaha baban yaşında adamım olm ben.
Frekanslar karıştı abi pardon da köyde internet nasıl çekiyor abiAlmasına alayım da, soba da söndü. İçerisi şu anda dışarıdan daha soğuk.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım. Yalnız bel sakat, arabanın altına eğilemiyorum, yoksa ensesinden kapacağım da...
Hahahahaha baban yaşında adamım olm ben.
Frekanslar karıştı abi pardon da köyde internet nasıl çekiyor abi
Maşallah maşallahköy dediysek öle senin bildiğin köylerden değil köşe başında mustang var arka sokakta shelby var.. amerikada bi köyyy asdfasdf
Biz de gidemiyozmu ?köy dediysek öle senin bildiğin köylerden değil köşe başında mustang var arka sokakta shelby var.. amerikada bi köyyy asdfasdf
Her işin bi çaresi bulunur pavarottiFrekanslar karıştı abi pardon da köyde internet nasıl çekiyor abi
Vall İzmit’ten otobüs kalkıyo dgsfafafaBiz de gidemiyozmu ?
Her sabah gazeteleri bahçelere fırlatarak dağıtacak yaşta gençler geçiyor okula buradan. Hayaller günlük gazete, hayatlar boş lays ambalajı aköy dediysek öle senin bildiğin köylerden değil köşe başında mustang var arka sokakta shelby var.. amerikada bi köyyy asdfasdf
Uzakmış yav kim uğraşacak şimdiVall İzmit’ten otobüs kalkıyo dgsfafafa
Sokağın ortasından geçen çalı çırpı olmuyor muHer sabah gazeteleri bahçelere fırlatarak dağıtacak yaşta gençler geçiyor okula buradan. Hayaller günlük gazete, hayatlar boş lays ambalajı a
Yok. Karşıdan karşıya geçen kirpi filan oluyor, onlarla yapıyoruz ortamı.Sokağın ortasından geçen çalı çırpı olmuyor mu
yok ondan hemen sonraPistonlarla ilgili birşey demiş onu mu sordun yayın tekrarında duydum bende