Bilmiyorum ki abi forum seni izleyip öğreniyor. Sen yaptıysan bir şeyler bilerek yapıyosundur sanırım.etkilenmezler mi ki?
Bilmiyorum ki abi forum seni izleyip öğreniyor. Sen yaptıysan bir şeyler bilerek yapıyosundur sanırım.etkilenmezler mi ki?
Yasin dustu galiba ya orhanaetkilenmezler mi ki?
Bana düşmeyen bi sen kaldın...Yasin dustu galiba ya orhana
Eyvkardeşim bu mesajın totomu kaldırdı biraz sjfkskgjsjBilmiyorum ki abi forum seni izleyip öğreniyor. Sen yaptıysan bir şeyler bilerek yapıyosundur sanırım.
Cenk ve berker abi ne zaman su foruma orhancim hayatim diye yazarlarsa ben kosa kosa gelcem sanaBana düşmeyen bi sen kaldın...
Eyvkardeşim bu mesajın totomu kaldırdı biraz sjfkskgjsj
Valla onlarin dustugunu bu gozler gorsun ben deparla gelirim sereftir efenim benim icin
Cenk ve berker abi ne zaman su foruma orhancim hayatim diye yazarlarsa ben kosa kosa gelcem sana
Ben, benim kıza bile cığımlı cuğumlu laflar etmiyorum. İmkansız şeyler bekliyorsunuz benden
Abi bunca sene iyi bakmisiz simdi gidip orhana emanet etmem saglam kaziga bagladim ben .Ben, benim kıza bile cığımlı cuğumlu laflar etmiyorum. İmkansız şeyler bekliyorsunuz benden
uhh <3Sen uyurdun. Bilmezdin, ben uzaklardan üstünü örterdim her gece.
nope. richie rich bile olsa orhana hayatım demem.
bırak şimdi bu ayakları cenk ligden ss attırma bana hadi hadiBen, benim kıza bile cığımlı cuğumlu laflar etmiyorum. İmkansız şeyler bekliyorsunuz benden
illa diyonuz ki ss'ler ile gel ama kim uğraşıcak şimdinope. richie rich bile olsa orhana hayatım demem.
köy dediysek öle senin bildiğin köylerden değil köşe başında mustang var arka sokakta shelby var.. amerikada bi köyyy asdfasdf
Köy demişken, bizim köyden Maserati Quattroporte'yi bırakayım şurayaBiz de gidemiyozmu ?
Stockla en asağı 1.39xx gorebildim daha aşağı yemediPanpa bu demo versiyondaki pist mi ? O arabayla 1.45 donmuslugum var kapisalim mi ?
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla bakalim yurek yemismisinbırak şimdi bu ayakları cenk ligden ss attırma bana hadi hadi
illa diyonuz ki ss'ler ile gel ama kim uğraşıcak şimdi
Senin tivitır kavgalarının ss'leri yüzünden ROK'un başı yandı. Unutmadık orhan. Hiç o topa girmebırak şimdi bu ayakları cenk ligden ss attırma bana hadi hadi
illa diyonuz ki ss'ler ile gel ama kim uğraşıcak şimdi
safi rüzgar yapıyor yaligde var 344 sayfalık konuşma. Tek tek hepsini hatırlamıyorum ama kime cığım cuğum demişim acep ben de merak ettim şimdi
ligde var 344 sayfalık konuşma. Tek tek hepsini hatırlamıyorum ama kime cığım cuğum demişim acep ben de merak ettim şimdibırak şimdi bu ayakları cenk ligden ss attırma bana hadi hadi
Abi dur geri vites yok nolursun bu sitede cizgisini bozmayan bi sen vardin yapma eylemeligde var 344 sayfalık konuşma. Tek tek hepsini hatırlamıyorum ama kime cığım cuğum demişim acep ben de merak ettim şimdi
adkljjhasdha o ligden dışarı çıkmasın lütfenSenin tivitır kavgalarının ss'leri yüzünden ROK'un başı yandı. Unutmadık orhan. Hiç o topa girme
şahitlerim var cenk şahitlerim. ss almakla uğraştırma beni şimdi...ligde var 344 sayfalık konuşma. Tek tek hepsini hatırlamıyorum ama kime cığım cuğum demişim acep ben de merak ettim şimdi
Ne bileyim abi beni bile şüpheye düşürdü @maximaorhan Ben de merak ettim bir anda acaba unuttuğum bir şey mi var diyeAbi dur geri vites yok nolursun bu sitede cizgisini bozmayan bi sen vardin yapma eyleme
ohoooo cenki kaybedeli çok olacak bi gör ligde neler neler anlatıyoAbi dur geri vites yok nolursun bu sitede cizgisini bozmayan bi sen vardin yapma eyleme