Sokağın ortasından geçen çalı çırpı olmuyor mu
Havadan geçiyormuş onlar. Oraların dispatcherları biraz çılgın
Sokağın ortasından geçen çalı çırpı olmuyor mu
izninizle ben yatıyorum. Biraz geç olacak ama.. =)Hepinize günaydın. Geç yatıp arken kalkınca insanın dengesi şaşıyor.
yat abi yat uyumak güzel şey. Bıraksalar akşama kadar uyurumizninizle ben yatıyorum. Biraz geç olacak ama.. =)
Sen uyurdun. Bilmezdin, ben uzaklardan üstünü örterdim her gece.Her sabah gazeteleri bahçelere fırlatarak dağıtacak yaşta gençler geçiyor okula buradan. Hayaller günlük gazete, hayatlar boş lays ambalajı a
Evet, biz kirişin sağ tarafından başparmakla atıyorduk ve hiç aparat yok düz yaymodern olması lazım. üç parmakla kirişi çekerek yayın sol tarafından attıydık sanırsam osmanlı dönemine ait atış tekniği değil. ayrıca sade değil nişangahı vs birsürü aparatları vardı üstünde. hoca anlatırken orda dersi dinlemeyip atışlara başlamıştım ben
Yok yav yayı daha çok seviyorum bençok farklı bir zevki var, hem ruhsat vs gerektirmiyo cephaneyi de tekrar kullanabiliyosunbırak okculuğu knki al saçmalıyı çık ormana domuz wur daha zevkli
Abi beni alın burdan ya bt ıspartdaki bedo değilmi abi
Hoaydaaaaaa göz var nizam var arkadaşsen çok yanlış gelmişin hacı o @Bedirhan
berker abiye oğlum yazmandan tahmin etmeliydim
knki yayı gerdir gerdir sonra foto çektir birine instagramda profil fotosu yappppYok yav yayı daha çok seviyorum bençok farklı bir zevki var, hem ruhsat vs gerektirmiyo cephaneyi de tekrar kullanabiliyosun
knki yayı gerdir gerdir sonra foto çektir birine instagramda profil fotosu yapppp
hmm dilara :dNays reklam hocam güldürdü adasdsad
https://otopark.com/forum/threads/photon-led-xenon.4945/#post-207643
beğendiysen sevindim kank yaz kış kullanılabilir bi koku benceKnk saol parfüm çok gzlmş
Reyis kızları şimdi de şeker çoçuk profil fotoğrafınla mı etkilemeye çalışıyorsun?beğendiysen sevindim kank yaz kış kullanılabilir bi koku bence
etkilenmezler mi ki?Reyis kızları şimdi de şeker çoçuk profil fotoğrafınla mı etkilemeye çalışıyorsun?