Çok yakışıklı beeee
Çok yakışıklı beeee
çekinme karşımda raadça soyunnnnn bakarsam namertim artıq bacımsınnnnn artık bacımsınnnnnnnn
şirkette oturuyoruz erhan usta açtı kahkaha attım çok hoş bir şarkı
Ustam bu parça lastik yaktırır dsg cortlatır Gelişmeler var sanırım oturcak vakit bulduğunuza göreşirkette oturuyoruz erhan usta açtı kahkaha attım çok hoş bir şarkı
haftasonu akşamı arabasını bakıma getiren adam s2 kalkmayan adamdır derlerUstam bu parça lastik yaktırır dsg cortlatır Gelişmeler var sanırım oturcak vakit bulduğunuza göre
HOAYDAAAçekinme karşımda raadça soyunnnnn bakarsam namertim artıq bacımsınnnnn artık bacımsınnnnnnnn
Net kaliteli produksüyon net iyi müzik
TeşekkürlerDoğum günün kutlu olsun kardeş @Bedirhan
Hayirli olsun.Ben de kullanıyorum çok memnunum hatta sana da tavsiye etmistimArkadaşlar babama lenova p2 aldım. 5100 amper pili var. Cektiği resmin kalitesi benim xiaomi mi5s den iyi çıktı.. =( keşke lenovami alsaydım diye yawlanıyorum..
Hayirli olsun.Ben de kullanıyorum çok memnunum hatta sana da tavsiye etmistim
Google cam apk indir foto çek abi öyle çok daha iyi oluyor ayarlar da bunlarArkadaşlar babama lenova p2 aldım. 5100 amper pili var. Cektiği resmin kalitesi benim xiaomi mi5s den iyi çıktı.. =( keşke lenovami alsaydım diye yawlanıyorum..