bir telefonu sadece kamerasıyla yorumlayınca bende temizinden sizin seviyenize düştüm "brocum"Lenovo tel çöptür
bir telefonu sadece kamerasıyla yorumlayınca bende temizinden sizin seviyenize düştüm "brocum"Lenovo tel çöptür
tek iyi olduğu nokta pili uzun ömürlü olması onun haricinde şirketin son model dediği telefonda hala snapdragon 652 2GHz var üstünde dalga geçermişcesineGeçmişte pekte iyi olmayan şeyler yaşadın sanırım. Telefonla ilgili ne gibi sorunlar yaşadınız. paylaşırsanız onu alacak olan arkadaşlarda ona göre kararını verir..
OO abii kamerası süper diye yapılan bir yoruma üstteki yorum yapılmaz "brocum"Ne boş bir yorum bu yahu elle tutulur bir açıklama yap istersen ne sorun yasadiysan brocum
tek iyi olduğu nokta pili uzun ömürlü olması onun haricinde şirketin son model dediği telefonda hala snapdragon 652 2GHz var üstünde dalga geçermişcesine
OO abii kamerası süper diye yapılan bir yoruma üstteki yorum yapılmaz "brocum"
Bence cok gereksiz cikislar. Nasil bir kibir bu arkadas, bu sekilde takipci fln toplarsin eyw, bizim toplum atari sever ama, nasil bir takipci kitlesi olur onu bilemem !!!Ortam gerilmiş.
Tamda karnım acıkmıştı ya o kısımlara gülemedim o tatlı konuşuyordu bence :/
İşin şekli buysa, buyurun buradan yakınhttps://www.youtube.com/channel/UCirEuUsrRkCb63oOpa0tFfw
O zaman kanalıma abone olmayı, yorum yapmayı, beğenip paylaşmayı unutmayın
instagram adresin yazıyor. Sen zaten ince yapmışsın Her türlü açıkları bulup yürüyorsun.İşin şekli buysa, buyurun buradan yakın