Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmişte pekte iyi olmayan şeyler yaşadın sanırım. Telefonla ilgili ne gibi sorunlar yaşadınız. paylaşırsanız onu alacak olan arkadaşlarda ona göre kararını verir.. ;)
tek iyi olduğu nokta pili uzun ömürlü olması onun haricinde şirketin son model dediği telefonda hala snapdragon 652 2GHz var üstünde dalga geçermişcesine
 
tek iyi olduğu nokta pili uzun ömürlü olması onun haricinde şirketin son model dediği telefonda hala snapdragon 652 2GHz var üstünde dalga geçermişcesine

OO abii kamerası süper diye yapılan bir yoruma üstteki yorum yapılmaz "brocum"

Yorum için teşekkürler.. lenovo çöptür yerine şimdiki yorumunu paylaşsaydın daha açıklayıcı olurdu ..ayrica ' ooo abi kamerası süper' diye yapılan bir yorum yok ortada yorum yaparken bunlara dikkat edersen iyi olur.. kamera olayındada burda telefon alacak birisi vardı lenovo marka telefonun kamerasini merak etmiş onun üzerine kamera deneyimi paylasildi alacak olan kişi ile.. ayrica karsinda konustugun kişide senden yasca büyük.. burda konustugun kişilerin neredeyse cogu seninle aynı yaşta değil . Yorum yaparken bunlara dikkat edersen sevinirim ..
 
Son düzenleme:
Merhaba
Yaptığım yorumu dikkatlice okudum ve tam olarak nerde yanlış anlaşıldığımı çözemedim @ozkokelii
Mi5S telefonumdan daha iyi resim çektiğini kendim deneyip görerek teyit etmişim. Bunuda arkadaşlarla paylaştım. Tutupda profesyonel bir fotoraf makinesi yada çok daha pahalı iphone x vesayre bir cihazla kıyaslamaı yapmamdım. 1300 tl fiyat bandındaki 2 telefon arasındaki gözlemlediğim performans farkından bahsettim. Ayrıca İşlemci hızının benim gibi navigasyon yapıp resim çeken, googlede arama yapan insanlar için hiç bir önemi yok. Telefon ile oyun oynayacak kadar vakite sahip değiliz.
 
Screenshot_2017-12-04-18-45-18-470.jpeg
 
  • Beğeni
Tepkiler: bt ve kekum34
Bence cok gereksiz cikislar. Nasil bir kibir bu arkadas, bu sekilde takipci fln toplarsin eyw, bizim toplum atari sever ama, nasil bir takipci kitlesi olur onu bilemem !!!
Ayrica BARZO gibi 2 seritli yolda 2. sira park yapip 1 saat yolun karsisinda millete araba benim diye bagirmak nedir ya !!!
Bu bile bulundugu pozisyonu, altindaki arabanin agirligini kaldiramadiginin kanitidir.
Iscilik ve malzeme konusunda cok iyi oldugunu bende cok duydum ama birak ta millet ovsun seni !!!
 
Gençler Ankara -istanbul yolu (sanırım alternatif yok tek yol) ve İstanbul Antalya için nasıl gidelim? feribot vs orhangzi miydi neydi bi köprü vardı
 
Ayla Filmini izledikten sonra Jeep Willys ilanlarına bakmayan bizden degildir [emoji16]

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğeni
Tepkiler: kekum34
Gençler büyük oyunu gördüm.
@alfhonso müdür yakında ALF'i okutacak. Önce ufak tefek Alfa'dan şikayetler başayacak, çok yakıyo, yok lpg bu arabaya gelmiyor filan diyecek iyi takip edin.
İşte büyük ALF projesini ifşa ediyorum. Başıma bir şey gelirse sorumluları bellidir. :D
upload_2017-12-5_1-7-48.png
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...