instagram adresin yazıyor. Sen zaten ince yapmışsın Her türlü açıkları bulup yürüyorsun.
Bugun ekledim yaa bir gaza gelip instaya el atmışım kötü olmuş
instagram adresin yazıyor. Sen zaten ince yapmışsın Her türlü açıkları bulup yürüyorsun.
135k civarında temizleri başlıyor. O fiyatın altındakiler ya boyası var ya da değişeni.sorması ayıptır arabayı ne zaman ve kaça aldın ? eli yüzü düzgün 3.20ied kaç paralara bulunur ? maşallah aracına
Onu diyen ne kadar banalsa şu fotoğraf da o kadar banal bana kalırsa.
Senin eline sağlık kardeş. Tertemiz tecrübe ettin, içimi cız ettirmedinSüleymanı bugün kısa mesafede kullanma fırsatım oldu.Upuzun bir gaz pedalı konusyonu yerinde motoru bakımlı bir araba.Abi üzerine iyi titriyor belli.Ellerine sağlık abi @bt
Eyvallah abi . Yağmurlu hava ısınmamış motor ilk defa koltuğuna geçtiğim araba zaten iyi tasvir ettiğin bir araba oluncaSenin eline sağlık kardeş. Tertemiz tecrübe ettin, içimi cız ettirmedin
Beni de takip et cussler Motor atmam ama eğlenebilirsin yine
Bunu ne ara çektin dokhtor?! Anahtarı da elinde gösterseymişsin çekilişten kazanılmış araba gibi
Sen otelden çıkmadan çektim.Baktım senin süleyman mercodan daha iyi duruyor yapıştırdımBunu ne ara çektin dokhtor?! Anahtarı da elinde gösterseymişsin çekilişten kazanılmış araba gibi
devlet meselesi olmuşYorum için teşekkürler.. lenovo çöptür yerine şimdiki yorumunu paylaşsaydın daha açıklayıcı olurdu ..ayrica ' ooo abi kamerası süper' diye yapılan bir yorum yok ortada yorum yaparken bunlara dikkat edersen iyi olur.. kamera olayındada burda telefon alacak birisi vardı lenovo marka telefonun kamerasini merak etmiş onun üzerine kamera deneyimi paylasildi alacak olan kişi ile.. ayrica karsinda konustugun kişide senden yasca büyük.. burda konustugun kişilerin neredeyse cogu seninle aynı yaşta değil . Yorum yaparken bunlara dikkat edersen sevinirim ..
işlemci navigasyon işlemciden çalışmıyor zaten onlar öyle havadaki nemden çalışıyorlarMerhaba
Yaptığım yorumu dikkatlice okudum ve tam olarak nerde yanlış anlaşıldığımı çözemedim @ozkokelii
Mi5S telefonumdan daha iyi resim çektiğini kendim deneyip görerek teyit etmişim. Bunuda arkadaşlarla paylaştım. Tutupda profesyonel bir fotoraf makinesi yada çok daha pahalı iphone x vesayre bir cihazla kıyaslamaı yapmamdım. 1300 tl fiyat bandındaki 2 telefon arasındaki gözlemlediğim performans farkından bahsettim. Ayrıca İşlemci hızının benim gibi navigasyon yapıp resim çeken, googlede arama yapan insanlar için hiç bir önemi yok. Telefon ile oyun oynayacak kadar vakite sahip değiliz.
Gençler büyük oyunu gördüm.
@alfhonso müdür yakında ALF'i okutacak. Önce ufak tefek Alfa'dan şikayetler başayacak, çok yakıyo, yok lpg bu arabaya gelmiyor filan diyecek iyi takip edin.
İşte büyük ALF projesini ifşa ediyorum. Başıma bir şey gelirse sorumluları bellidir.
Ekli dosyayı görüntüle 10273
devlet meselesi olmuş
işlemci navigasyon işlemciden çalışmıyor zaten onlar öyle havadaki nemden çalışıyorlar
Eğer bu araç kırmızı mk3 fr ise sahibini tanıyorum
Tekere birileri dayamış?
Yanlama mağduru??