Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu @motorsinann panpamız instagramda paylaşmıştı bi ara:D:D
Screenshot_2017-12-05-01-25-41-1.png
 
9 derece sıcaklık bol yağmurlu havada corollayı kullandım 70 km kadar.Nefis yol tutuşu var ya her kullanışımda ayrı bayılıyorum şu pirelli 4season lara.Resmen corollayı yeniden keşfediyorum.C-hr yi pedere bırakıp kışı corollayla geçiresim var
 
Yorum için teşekkürler.. lenovo çöptür yerine şimdiki yorumunu paylaşsaydın daha açıklayıcı olurdu ..ayrica ' ooo abi kamerası süper' diye yapılan bir yorum yok ortada yorum yaparken bunlara dikkat edersen iyi olur.. kamera olayındada burda telefon alacak birisi vardı lenovo marka telefonun kamerasini merak etmiş onun üzerine kamera deneyimi paylasildi alacak olan kişi ile.. ayrica karsinda konustugun kişide senden yasca büyük.. burda konustugun kişilerin neredeyse cogu seninle aynı yaşta değil . Yorum yaparken bunlara dikkat edersen sevinirim ..
devlet meselesi olmuş
 
  • Beğeni
Tepkiler: At
Merhaba
Yaptığım yorumu dikkatlice okudum ve tam olarak nerde yanlış anlaşıldığımı çözemedim @ozkokelii
Mi5S telefonumdan daha iyi resim çektiğini kendim deneyip görerek teyit etmişim. Bunuda arkadaşlarla paylaştım. Tutupda profesyonel bir fotoraf makinesi yada çok daha pahalı iphone x vesayre bir cihazla kıyaslamaı yapmamdım. 1300 tl fiyat bandındaki 2 telefon arasındaki gözlemlediğim performans farkından bahsettim. Ayrıca İşlemci hızının benim gibi navigasyon yapıp resim çeken, googlede arama yapan insanlar için hiç bir önemi yok. Telefon ile oyun oynayacak kadar vakite sahip değiliz.
işlemci navigasyon işlemciden çalışmıyor zaten onlar öyle havadaki nemden çalışıyorlar
 
  • Beğeni
Tepkiler: At
Gençler büyük oyunu gördüm.
@alfhonso müdür yakında ALF'i okutacak. Önce ufak tefek Alfa'dan şikayetler başayacak, çok yakıyo, yok lpg bu arabaya gelmiyor filan diyecek iyi takip edin.
İşte büyük ALF projesini ifşa ediyorum. Başıma bir şey gelirse sorumluları bellidir. :D
Ekli dosyayı görüntüle 10273

Denizli’deki alf plakaları toplamak başladım :p
 
  • Beğeni
Tepkiler: bt ve emert20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...