Evliyatini bilmiyorum ama disinda bir vuruk cizik yok muhtemelen dedigin olmusTekere birileri dayamış?
Evliyatini bilmiyorum ama disinda bir vuruk cizik yok muhtemelen dedigin olmusTekere birileri dayamış?
Dicem ki turbo olsa yüklemişlerdir.Kırmıştır.. Bir japonun kırılmaz.Zaten araba atmosferik.Ya logara girdi teker.Ya da yanlarken o gördüğümüz lastikteki beyazlıktan kaldırıma patladıEvliyatini bilmiyorum ama disinda bir vuruk cizik yok muhtemelen dedigin olmus
Jant gg olmus zaten edit ogrendim kaldirima patlamis yagmurda esp vs kapatmisDicem ki turbo olsa yüklemişlerdir.Kırmıştır.. Bir japonun kırılmaz.Zaten araba atmosferik.Ya logara girdi teker.Ya da yanlarken o gördüğümüz lastikteki beyazlıktan kaldırıma patladı
Plakayı da ver de abi mx5 bakarken patlamış arabaya yanaşmayalımJant gg olmus zaten edit ogrendim kaldirima patlamis yagmurda esp vs kapatmis
Dudu dilleri diyeyim sansli sayim 14 bide kocaeliPlakayı da ver de abi mx5 bakarken patlamış arabaya yanaşmayalım
Sürücü arkadaş aranmış biraz yani Yoksa bizde yağmurda kullanıyoruz araçJant gg olmus zaten edit ogrendim kaldirima patlamis yagmurda esp vs kapatmis
Yutubırlar toplandık toplandık sorduk neden tıklandıkk jskdkdlsldİşin şekli buysa, buyurun buradan yakın
Geçmiş olsunServiste 5 milyar girdi yasasin
Yetkili servisler coook pahali anasini satim yaGeçmiş olsun
Malesef abi hakkatten soygun gibi bir şey yaniYetkili servisler coook pahali anasini satim ya
Ne tuttu 5 milyar?Serviste 5 milyar girdi yasasin
Suspansiyon sanziman filtre kayislar bakimNe tuttu 5 milyar?
Bizim garanti vardı da süspansiyon konusunda kurtardık çok şükür. Garantisiz çok zor.Suspansiyon sanziman filtre kayislar bakim
7 sene sonra cortladi iste benimBizim garanti vardı da süspansiyon konusunda kurtardık çok şükür. Garantisiz çok zor.
25 civarı çıkar benceMx5 in masrafı ne tutar abi acaba? Bi tane F30 görmüştüm aynı böyle kaldırıma patlıyor. Direk hurdaya ayırdılar ama yapılabilir mi bilmiyorum