Sen bi muhalefet olma yaArabası yok, arabaları vaaarrr
Sen bi muhalefet olma yaArabası yok, arabaları vaaarrr
Abi Maşallah araba çok güzel plakası ayrı güzelAli abi burdan paylaşıyorum diğer konu kirlenmesin diye
Ekli dosyayı görüntüle 10298
Ekli dosyayı görüntüle 10299
Ekli dosyayı görüntüle 10300
Ne alayim e serisimiSat abi sat baska araba mı yok o kadar yaktığına değecek bi sey al bari yav
0 km hastalığın yoksa alınacak araba çok seç beğen alNe alayim e serisimi
Sağol bedirhan plaka tam senlikAbi Maşallah araba çok güzel plakası ayrı güzel
Dogrudur abi ama yetkili servisi hem iyi niyet garantisi hem parca garantisi hemde bildigim ettigim yer kafam rahat biliyorum cok fazla opuldugumu ama simdilik biraz daha katlancam . Bu faturanin sadece bir kalemi. Tek sayfaya sigmadi.aslinda gecen takasa veriyordum az kalsin.2 3 sene daha binmeyi acikcasi dusunmuyorum abi .servis icin oncelikli nedenim kendi takintimdan ve aktif kullandigim icin herseyini orjinali ile degistiriyorum. Tabi benden sonra alacak elemanin basida agrimayacaktir.
Istedigim araci bulunca arabayi foruma ozellikle koymayi dusunmuyorum arkadas es dosta mal satmamayi aci sekilde ogrendim o yuzden bi anda hersey degisebilir abim
Satmam abi tanidik birine. 45 50 gibi galibaSenin arabanı alabilirim. Şu an kaç para diyorlar.
Abi neden satmazsın? Acı şekilde öğrendim demistin de paylaşabileceğin biseymi?Satmam abi tanidik birine. 45 50 gibi galiba
Araba bende sorun cikarmaz gider bi anda sorun cikarir sonra geri al olur.Abi neden satmazsın? Acı şekilde öğrendim demistin de paylaşabileceğin biseymi?
https://m.n11.com/asus-k401uq-fa177...ampaign=price_comp&utm_medium=cpc&utm_term=21Selam herkese.
ÖZET: Dizüstü bilgisayar tavsiye edebilecek var mı?
Yazıcıda yaptığım yanlışı yapmamak için danışayım dedim.
Şuan kullandığım laptop çok eskidiği ve sorunlar çıkarmaya başladığı için (başlamadı bayadır sorun çıkarıyordu gerçi, geçici olarak düzeltiyordum) dizüstü bakıyorum. Oyun vs. gibi bir kriterim yok, en fazla "the saboteur"u, "cod 2"yi falan yükler oynarım, geçmişi yad ederim o kadar. Çoğunlukla bir şeyler okumak için kullanacağım, gerektiğinde excel vs. ofis programları kullanacağım o kadar. Fiyatı yüksek/çok yüksek olmazsa iyi olur. Marka takıntım yok. Şuan kullandığım netbook, cd girişi vs. yok. Ancak yeni alacağımda olmasını istiyorum, nadiren de olsa gerektiği durumlar oluyor.
Benim devamlı alışveriş yaptığım teknoloji sitesinde (webdenal) iki adet bilgisayar gördüm fiyatı uygun, işimi görebilecek, geniş zamanda fikir almak için onların bağlantılarını atarım buraya ama işletim sistemleri linux'tu, sanırım linux'ta uyum sorunu oluyor office programlarında.
@bt @Kim? ve bilen diğer arkadaşlardan ricamdır.
Onun yerine 2. El dizel otomatik bir şey alsan daha mantıklı değil mi?Arkadaşlar
Şubat ayı ilk haftası arabayı değiştirmeyi düşünüyorum. Hanımla anlaştık araba hakkımı ona harcıyarak İ10 1,0 tork konverterli otomatik alacağım. Kendi arabamıda malesef satacağım.
Onun yerine 2. El dizel otomatik bir şey alsan daha mantıklı değil mi?
şu anki araban o değil miydiArkadaşlar
Şubat ayı ilk haftası arabayı değiştirmeyi düşünüyorum. Hanımla anlaştık araba hakkımı ona harcıyarak İ10 1,0 tork konverterli otomatik alacağım. Kendi arabamıda malesef satacağım.
Her ne kadar üstünde 62000 tl yazsada ben sıfır i10 arabayı her türlü 55000 tl belki daha altına kapatabilirim. Sıfır arabam olsun fenamı olur. Ayrıca yarı otomatik, çift kavrama gibi şeyler içime sinmiyor.
şu anki araban o değil miydi
abi elentra sorduğumuzda hyundai ulugölde bir iki indirimli i10 vardı bu haftasınu bir uğra istersenŞu anki arabam 2014 Hyundai i10 1.0 lpg versiyonu. Almak istediğim normal 2018 makyajlı Hyundai i10 1.0 benzinli Otomatik versiyonu.
abi elentra sorduğumuzda hyundai ulugölde bir iki indirimli i10 vardı bu haftasınu bir uğra istersen