Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Araba neydi hocam? Clio muydu?

Kaptan bizim Fiesta 2500 civarlarından daha yüksek bir bakım maliyeti görmedi. Onda da 300 küsüre CC kumandası değişti, aynı fiyatlara klima yönlendirme motoru filan o tarz garip garip ek masraflar vardı. Araba 190bini devirdi. Daha süspansiyonlarına da bir müdahale gerekmedi. Süspansiyonlar biraz hassasmış be :)
Bu kasalarin yuz binde bakmasi gereken bir kac etmen var biride suspansiyon abi napalim iste.
 
Valla ucuzmuş. Şafta varan bir hasar olmamış demektir.

Bizim 41 plaka Mazda3'ü de gördün mü serviste kaptan :)

Doğru düşünüyorsunuz.
Sizin arabayi goremedim. Sirada falanda yoktu. Ama boyaci abimle konustum arabayi soledim sikinti yapma dedi. Hele bi baslasinlar kollariz arabayi.
 
Sizin arabayi goremedim. Sirada falanda yoktu. Ama boyaci abimle konustum arabayi soledim sikinti yapma dedi. Hele bi baslasinlar kollariz arabayi.
Daha sıraya girmez ya. Parçaları bekliyorlardır. Arkada bir yerlerde sedyede bekletiyorlardır. =) Opel'deki gibi büyük fiyaskolara imza atmadıkça, yetkili servisten özellikle kaporta konusunda çok iyi işçilik beklerim zaten :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: alfhonso ve Sailor
Herkese günaydın.:)Bana iyi geceler.

Leipzig - Beşiktaş
Tivibu Spor 2 (Canlı) 06 Aralık Çarşamba 22:45
 
  • Beğeni
Tepkiler: Koraykaya
Günaydın beyler,
Bu gün hava 3 derece olunca, servisi kullanmak yerine işe arabayla geldim. Tabiki bunu bahane ederek, trafiğede takılmamak için evde 45 dakika erken çıktım. İstanbulda sabah sabah eğlenceli bir 25 yol yaptım. Aralardan derelerden dur kalk trafiklerden kaçına kaçına işe vardım. Sonuç olarak işe 30 dakika erken varmış olsamda, ben çok eğlendim.
 
Senin arabayıda hiç göremedik, resimde paylaşmıyon.
Ali abi burdan paylaşıyorum diğer konu kirlenmesin diye :D
WhatsApp Image 2017-12-06 at 09.06.36.jpeg

WhatsApp Image 2017-12-06 at 09.06.35.jpeg
WhatsApp Image 2017-12-06 at 09.06.35 (1).jpeg
 
Arkadaşlar, 0 km B sınıfı otm. vites arayanlar olursa aklınızda bulunsun, şimdi Suzuki Baleno'nun fotoğraflarına baktım. Koltuk tasarımı ve iç mekan malzemeleri fotoğraflardan göründüğü kadarıyla her zamanki gibi dayanıklı tasarlanmış :) Otm. şanzıman çift kavrama filan değil, temiz cvt. 1.2 90hp atmosferik motor var. 1 tondan daha hafif ve araba çok az yakıyor. Bir ara denk gelirsem alıcı gözle de inceleyebilirim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...