Allah herkesin gönlüne göre versin ben memnunum yani fazlasında gözüm yok cok şükür. Kazasız belasız kullandırsin inşallah hepimize arabalarimizi
Bakın bu süperstar mütevazılığıdır.Şu olay da var az yaksin diye ugrasmiyorum arabanın içinden geliyor demek ki
Bu kasalarin yuz binde bakmasi gereken bir kac etmen var biride suspansiyon abi napalim iste.Araba neydi hocam? Clio muydu?
Kaptan bizim Fiesta 2500 civarlarından daha yüksek bir bakım maliyeti görmedi. Onda da 300 küsüre CC kumandası değişti, aynı fiyatlara klima yönlendirme motoru filan o tarz garip garip ek masraflar vardı. Araba 190bini devirdi. Daha süspansiyonlarına da bir müdahale gerekmedi. Süspansiyonlar biraz hassasmış be
Sizin arabayi goremedim. Sirada falanda yoktu. Ama boyaci abimle konustum arabayi soledim sikinti yapma dedi. Hele bi baslasinlar kollariz arabayi.Valla ucuzmuş. Şafta varan bir hasar olmamış demektir.
Bizim 41 plaka Mazda3'ü de gördün mü serviste kaptan
Doğru düşünüyorsunuz.
Daha sıraya girmez ya. Parçaları bekliyorlardır. Arkada bir yerlerde sedyede bekletiyorlardır. =) Opel'deki gibi büyük fiyaskolara imza atmadıkça, yetkili servisten özellikle kaporta konusunda çok iyi işçilik beklerim zatenSizin arabayi goremedim. Sirada falanda yoktu. Ama boyaci abimle konustum arabayi soledim sikinti yapma dedi. Hele bi baslasinlar kollariz arabayi.
Anne tarafı Bayadır bizimkiler de bu yazdan itibaren orda yaşıyorlar. Ben ispartada okuyup onun dışında antalyadan kopamıyorum
Arabam yoktur
Genelde 11 civari.Kaptan sen ne yakıyosun
Kaptan sen ne yakıyosun
Escobar gibi araba. Kaptanı ısıtmak için banknot yakıyor.Genelde 11 civari.
Ali abi burdan paylaşıyorum diğer konu kirlenmesin diye
Ekli dosyayı görüntüle 10298
Ekli dosyayı görüntüle 10299
Ekli dosyayı görüntüle 10300
abi kampa gidiyorum sürekli hep girdiğim bir kum bu sefer dalgınlığıma geldi saplandık, kısırkaya burasıHayırdır, kumu nerden buldun. Neden kuma soktun. hayırdır Şilemi burası
Ya ben de fotoğrafları görünce bizim buralara benziyo dedim, öyleymişabi kampa gidiyorum sürekli hep girdiğim bir kum bu sefer dalgınlığıma geldi saplandık, kısırkaya burası
Puahahahh keyfim yerine geldi ben koca arabayla 15 yakıyom he gaza basmazsam 14 falan oluyo yazık yavvvv :ddEscobar gibi araba. Kaptanı ısıtmak için banknot yakıyor.
Sat abi sat baska araba mı yok o kadar yaktığına değecek bi sey al bari yavGenelde 11 civari.