Bende yalan olmaz Orhan beycigim ciddi gerçek değer bu alışkın olmayanlar şaşırıyor o ayri3.9 nedir yav ciddili değer midir bu
Bende yalan olmaz Orhan beycigim ciddi gerçek değer bu alışkın olmayanlar şaşırıyor o ayri3.9 nedir yav ciddili değer midir bu
3.9 nedir yav ciddili değer midir bu
Yazın istanbul-bolu arası 2.9 yaktigimi anlatmismiydimTövbe yarabbi değerlere bak gece gece ibretlik
Forum bozdu iyice iyi gecelerYazın istanbul-bolu arası 2.9 yaktigimi anlatmismiydim
Senin arabanın japon olusu yeter kaptan Hadi hayırlı gecelerForum bozdu iyice iyi geceler
Küfür etti banlayın lütfenYazın istanbul-bolu arası 2.9 yaktigimi anlatmismiydim
Arabam yoktur@maximaorhan abi sende ne araba var yavv ben bilmiyorum
Ben ve küfür etmek hiç yakıştıramadım kendime banlayin bariKüfür etti banlayın lütfen
Valla ucuzmuş. Şafta varan bir hasar olmamış demektir.10 civari dedi srrvis
Doğru düşünüyorsunuz.Arkadaşlar zorunlu trafik sigortasının şirketten şirkete değişkenlik gösteren bir durumu benim bildiğim kadarı ile yok. Bu sebeple en hesaplı hangi firma verirsen ondan yaptırmak mantıklı diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Araba neydi hocam? Clio muydu?593 lira 2.yillik bakım nasıl sizce?
Kaptan bizim Fiesta 2500 civarlarından daha yüksek bir bakım maliyeti görmedi. Onda da 300 küsüre CC kumandası değişti, aynı fiyatlara klima yönlendirme motoru filan o tarz garip garip ek masraflar vardı. Araba 190bini devirdi. Daha süspansiyonlarına da bir müdahale gerekmedi. Süspansiyonlar biraz hassasmış beBu forumda kimse 100 bin agir bakima girmemis herhal arka cikan olmadi :/
AT mı bağladın arabanın önüne hocam 2.9 ne Ben uzun yolda 4,3'e inebildim diye benim araba ortamlarda şampiyon gibi karşılanıyor.Yazın istanbul-bolu arası 2.9 yaktigimi anlatmismiydim
Gayet makul fiyat.Clio 1.5 Dci edc @bt hocam
Ahaha yok hocam klima açık değildi acelemiz de yoktu bizde hız sabitleyici de 70 80 ve daha düşük hizlarda ilerledikAT mı bağladın arabanın önüne hocam 2.9 ne Ben uzun yolda 4,3'e inebildim diye benim araba ortamlarda şampiyon gibi karşılanıyor.
Gayet makul fiyat.
Clio'nun aksesuar listesine baktım ama yelken filan da göremedimAhaha yok hocam klima açık değildi acelemiz de yoktu bizde hız sabitleyici de 70 80 ve daha düşük hizlarda ilerledik
Ahahaha Kablosuz şarj ve köpekbalığı anten geldi dedi servis bana da yelkeni ben de bilmiyorumClio'nun aksesuar listesine baktım ama yelken filan da göremedim