Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

@berkertekin ilk defa dinledim çok hoş yav
Beni sarmamıştı bu dayılar ya. Ama sana çok iyi giderler. Sana tavsiye ederim müdür. :)
ıcını begenmedım ben desem lınc yermıyız
Kaptan içini fotolardan beğenmemen çok normal. Binip biraz yolculuk etmek gerek. Bir git gör derim. Sahrayicedit'tekini salla, orada verimli test parkuru bulamazsın ama daha tenha olan bayiler bulursanız alın uzun uzun kullanın. Almasan bile bakmanı öneririm. Tertemiz sakin ağırbaşlı konforlu araba. İç mekan plastikleri de Corolla gibi hoşaf değil, kaliteli. Sen bana güven :)

Beni sarmamıştı bu dayılar ya. Ama sana çok iyi giderler. Sana tavsiye ederim müdür. :)

Kaptan içini fotolardan beğenmemen çok normal. Binip biraz yolculuk etmek gerek. Bir git gör derim. Sahrayicedit'tekini salla, orada verimli test parkuru bulamazsın ama daha tenha olan bayiler bulursanız alın uzun uzun kullanın. Almasan bile bakmanı öneririm. Tertemiz sakin ağırbaşlı konforlu araba. İç mekan plastikleri de Corolla gibi hoşaf değil, kaliteli. Sen bana güven :)

rakısız gider mi bilmiyom ama bi ara denemek lazım :D

Aklimdan da ilk orasu gecmisti valla aklimda olsun madem birsey kaybetmem merak ettim simdi

Sevgilim geldi 1 2 gün benle olmak istiyormuş. Görüşürüz :D:D bu arada doludan nasibini almış :(.
Wallpaper için sağol:D
Screenshot_2017-08-04-23-20-17-1.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...