Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen ilk tatile çıktığımızda o sıkıntıyı ben de yaşadım. Onların gireceği kısım kadar boşluk bırakmayı öğrendim tabii daha sonra. D segment otomobillerde o demirler için içine girebildiği ayrı bir bölme yapılı oluyor. Onun sayesinde kapatıp açarken sıkıntı olmuyor ama focus'ta yok. Bir de arka camın geliş açısı ve bittiği yerin uzun olmasından dolayı bagaj ağzının girişi dar, dolayısıyla o demirde fazla kıvrımlı. Bundan dolayı kapatırken sorun oluyor. Yapılması gereken o demirin içine girebileceği bir alan oluşturmaktı ama tabii o yok maalesef.
Mareadada D segmenti gibi adamlar yapiyor yauuww :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabiki kişisel ama 5 silindir, quatro ve audi içmekanı beni tavlar açıkcası :)
Vallahi sadece quattro için rs3 alabilirim. Ben güçlü hothatch'lerde tek çekiş sistemine karşıyım. Alıp bunu yağmurda, karda, tutuşu zayıf zeminlerde de kullanacağım. O yüzden benim tercih edeceğim hothatch'de muhakkak awd olmak zorunda :)

Garantiyi uzatmaktaki amaç ne? Zaten sürekli yetkili servise götürürsen dsg için iyi niyet garantisi alıyorsun zaten
iyi niyette iscilik veriyosun ama garanti olursa para vermiyorsun garanti onemli ayrıca sadece dsg sorun çıkaracak değil ya elektronik aksamdan filan da sorun çıkabilir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...