farkındayım. Giriyorum ama istanbul dışındayım o yüzden bişeyler yazamıyom.bir kaç haftadır durgun buralar
sadece bugüne özgü degil
farkındayım. Giriyorum ama istanbul dışındayım o yüzden bişeyler yazamıyom.bir kaç haftadır durgun buralar
sadece bugüne özgü degil
İyi Akşamlar Ahali![]()
Mareadada D segmenti gibi adamlar yapiyor yauuwwAynen ilk tatile çıktığımızda o sıkıntıyı ben de yaşadım. Onların gireceği kısım kadar boşluk bırakmayı öğrendim tabii daha sonra. D segment otomobillerde o demirler için içine girebildiği ayrı bir bölme yapılı oluyor. Onun sayesinde kapatıp açarken sıkıntı olmuyor ama focus'ta yok. Bir de arka camın geliş açısı ve bittiği yerin uzun olmasından dolayı bagaj ağzının girişi dar, dolayısıyla o demirde fazla kıvrımlı. Bundan dolayı kapatırken sorun oluyor. Yapılması gereken o demirin içine girebileceği bir alan oluşturmaktı ama tabii o yok maalesef.
Edirnedesindir kesinfarkındayım. Giriyorum ama istanbul dışındayım o yüzden bişeyler yazamıyom.
Tabiki kişisel ama 5 silindir, quatro ve audi içmekanı beni tavlar açıkcasıRs3 çok güzel alet.. Açıkçası premium hothatch alacağım zaman m2 ile rs3 arasında tercih yapmakta zorlanabilirdim.
Eski araçlara girme şimdi eski araçlardan mevzu açılırsa bu tarz ince detaylar anlatmakla bitmezMareadada D segmenti gibi adamlar yapiyor yauuww
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallahi sadece quattro için rs3 alabilirim. Ben güçlü hothatch'lerde tek çekiş sistemine karşıyım. Alıp bunu yağmurda, karda, tutuşu zayıf zeminlerde de kullanacağım. O yüzden benim tercih edeceğim hothatch'de muhakkak awd olmak zorundaTabiki kişisel ama 5 silindir, quatro ve audi içmekanı beni tavlar açıkcası![]()
Gs'de çok ilginç işler oluyor ama hadi hayırlısı.. Hala güvenemiyorum takıma o ayrı mevzu.Galatasaray uzun zaman sonra pres yapıyor. Allah'ım sana geliyorum.
Garanti uzatma ?Araba 2 yaşına girdi ve garanti bittidsg patlamaz inş amin
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Babam soracaktı iş güç derken unutmuş maalesef.Pazartesi soracak bakalım fiyat 750-800 u geçmezse uzatırız.Garanti uzatma ?
Ulan ne arabalar var behttp://www.sahibinden.com/ilan/vasi...a-servis-bakimli-sorunsuz-v40-470726446/detay
1.6 150 bg benzinli ve manuel v40.param olsa da ben alsam
Alırken 2 yıl garanti uzatma qeyfAraba 2 yaşına girdi ve garanti bittidsg patlamaz inş amin
2.el aldık napakUlan ne arabalar var be
Alırken 2 yıl garanti uzatma qeyf![]()
Olsun panpa gene de uzatıyorlar2.el aldık napak36300 km de araba şu an tam 2 sene oldu
tabi ilk sahibi 8 ayda 9000 km yaptığı için km düşük kaldı
Garantiyi uzatmaktaki amaç ne? Zaten sürekli yetkili servise götürürsen dsg için iyi niyet garantisi alıyorsun zatenBabam soracaktı iş güç derken unutmuş maalesef.Pazartesi soracak bakalım fiyat 750-800 u geçmezse uzatırız.
iyi niyette iscilik veriyosun ama garanti olursa para vermiyorsun garanti onemli ayrıca sadece dsg sorun çıkaracak değil ya elektronik aksamdan filan da sorun çıkabilirGarantiyi uzatmaktaki amaç ne? Zaten sürekli yetkili servise götürürsen dsg için iyi niyet garantisi alıyorsun zaten
Ben 530 liraya 1 yıl daha uzattım.. Normal garantisinin bitimine 10 kaldı. İşte 1 yıl 10 ay gibi bir süre var şimdi garanti bitimine.Babam soracaktı iş güç derken unutmuş maalesef.Pazartesi soracak bakalım fiyat 750-800 u geçmezse uzatırız.