kessssiinnnn öyledirrrbeceremeyenlerin uydurmaları =)
şükür kanka aynı işte monoton hayat ev iş :d imzan ateş gibi yineiyi be knkisnden nabr çoluk çock nasıl???
forumun kralısın diyorum inanmıyorlar cenkSana feda olsun o litreler dispatcher bey![]()
kessssiinnnn öyledirrrbeceremeyenlerin uydurmaları =)
şükür kanka aynı işte monoton hayat ev iş :d imzan ateş gibi yineiyi be knkisnden nabr çoluk çock nasıl???
forumun kralısın diyorum inanmıyorlar cenkSana feda olsun o litreler dispatcher bey![]()
of tamam tamam masumsunuz :dEkli dosyayı görüntüle 10028
@maximaorhan 'cım sayfayı on kere yeniledim hiç sana çıkan türden reklam çıkmadı
yazılım atalım mı@maximaorhan la istanbulda yeraltı dünyası karışmış diyorlar, senden ötürüymüş hatta
yazılım atalım mıyasinle ortak açtık chiptuning.
benim ne işim olur olm yeraltı ile@maximaorhan la istanbulda yeraltı dünyası karışmış diyorlar, senden ötürüymüş hatta
...dedi mr. karabatakbenim ne işim olur olm yeraltı ile
benim ne işim olur olm yeraltı ile
abi adam yeraltını küçümsüyor, farklı bi mizacı var bu örgüttekilerin...dedi mr. karabatak
...dedi mr. karabatak
lan kafamın üstünde melek haresi ile dolaşan adamım ben ne yeraltısı ne örgütü ayıptırabi adam yeraltını küçümsüyor, farklı bi mizacı var bu örgüttekilerin
bi iskendere yapıoz amailk virajda patlamayın![]()
lan kafamın üstünde melek haresi ile dolaşan adamım ben ne yeraltısı ne örgütü ayıptır
sorun telefonda. galiba vikipediye girmek için açtığım vpnden ötürü kaynaklanıysdhfkjahdjkasgdhjdikkat etmeye başladın anlaşılan![]()
sorun telefonda. galiba vikipediye girmek için açtığım vpnden ötürü kaynaklanıysdhfkjahdjkasgdhj
bu arada reklamlar düzeldi askjdhkja
Ekli dosyayı görüntüle 10029
Bu fırtına öncesi sessizlik mi