Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen ben de öyle bir düşündüm ama, sonra gerçekçiliğe çabuk döndü kafam. Gitarı şarkıyı ben hallederim de, elim kolum çarpar düşürürüm mumu bi yığın mevzu kopar hiç yoktan.

abi gitar çalma yeteneğim yoktur, üniversitede ev arkadaşlarımdan biri ciddi çalıyordu, üstelik söylüyordu. ortaya böyle

317367803_tn30_0.jpg

bi soframız vardı evde, onu koyup mumları yakıp ben şiirlerimi yazıyordum. uyar mı bilemedim. ama parası olan varsa tarkanı bile çıkarabiliriz bu sahneye asdfasd :D :D

Arkadaşlar,
Olurda bana ikramiye çıkarsa.... Çok sevdiğiniz severek takip ettiğiniz Arabamı forumdan birine hibe edecem..
Sonrada Otomobil seçimi başlığına Hangi S class almalıyım diye başlık açacam..
Son olarak mümkünse Ufak tefek cinayetler dizisindeki Sarmaşık sitesinden ev alacağım. Şu 3 milyonluk olanlardan.

Arkadaşlar,
Olurda bana ikramiye çıkarsa.... Çok sevdiğiniz severek takip ettiğiniz Arabamı forumdan birine hibe edecem..
Sonrada Otomobil seçimi başlığına Hangi S class almalıyım diye başlık açacam..
Son olarak mümkünse Ufak tefek cinayetler dizisindeki Sarmaşık sitesinden ev alacağım. Şu 3 milyonluk olanlardan.
Hahahja kan çıkar forumda

Arkadaşlar,
24 mbs ttnet adsl gectim. Ocak 2 itibari ile devreye girecek. Adsl modemle beraber ayda 61 tl...
Vodafone 6mbs download 25kb upload hızından, 24 mbs download 2 mbs upload hızına geçiyorum...
Nasıl... bu değerleri ne kadar yakalarız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...