İkinci el 156 vs başka bir D sınıfı olarak karşılaştırırsan 156 nın fiyatı uygun olacağından ben Alfa tercih ederim.
ben 2004 model arabayı aldığım paraya 98 99 civic golf'ün 250 bini devirmiş hoşaflarını anca alabiliyorum, söyleyeceklerim bu kadar
İkinci el 156 vs başka bir D sınıfı olarak karşılaştırırsan 156 nın fiyatı uygun olacağından ben Alfa tercih ederim.
Net iyi bilgi. Bugün de yeni bir şey öğrendimArkadasim bu arada sana gelen urun Black & Decker mi yoksa Black + Decker mi?
Black + Decker ayni markanin 2. kalite urunudur, butun aciklamalarda "&" seklinde ama fotolar "+"
Yani sana gelen urun eger "+" ise hatta sikayette bulunup satici yorumlarinda da bunu belirtirseniz cok iyi olur.
Milleti enayi yerine koymaktan baska birsey degil bu !!!
Çoğu insan arabayı fiyatına göre değerlendirmiyor. Örneğin Linea konusu.ben 2004 model arabayı aldığım paraya 98 99 civic golf'ün 250 bini devirmiş hoşaflarını anca alabiliyorum, söyleyeceklerim bu kadar
Çoğu insan arabayı fiyatına göre değerlendirmiyor. Örneğin Linea konusu.
O tamponların 5'er cm esneme payı var Ama böyle hem park yerinden çık, hem tekrar geriye gir filan... Abiye müthiş saygı duydum Ben de babamın Fiesta'yı böyle ittire kaktıra park ediyorum yeri geliyor. Gerçi o ara babam şarjör doldurmaya başlıyor ama canı sağolsun. Bu kadar yapamıyorum açık konuşayım =)
İstiyon olsunSA var mı olay
Birader sen bizim İtalyan ruhlu Linea'ya sallamışsın. Sen hayırdır?SA var mı olay
O tamponların 5'er cm esneme payı var Ama böyle hem park yerinden çık, hem tekrar geriye gir filan... Abiye müthiş saygı duydum Ben de babamın Fiesta'yı böyle ittire kaktıra park ediyorum yeri geliyor. Gerçi o ara babam şarjör doldurmaya başlıyor ama canı sağolsun. Bu kadar yapamıyorum açık konuşayım =)
Heyt masallah
Misal benim araba Arabada ABS belirmesi lazım artık. Piyasasına bak hey maşallah yatırım aracı resmen. 4 yılda km'sini 1,5 katına çıkardım, araba 1,5 kat değerlendiÇoğu insan arabayı fiyatına göre değerlendirmiyor. Örneğin Linea konusu.
Piyasa artışı bambaşka bir konu. Şuan 20 bin tl ye araç alacak olsam bakacağım araçların arasında kesin olur Corsa C tek kapı.Misal benim araba Arabada ABS belirmesi lazım artık. Piyasasına bak hey maşallah yatırım aracı resmen. 4 yılda km'sini 1,5 katına çıkardım, araba 1,5 kat değerlendi
Ekli dosyayı görüntüle 10573
Bi kere herşeyden önce klimalı Tüplü Taunus'tan da az yakıyor doğru mu @alfhonso müdürüm? E bir de içine ben sığıyorum (hem öne hem arkaya). Son söylediğim hepsinden daha uç bir şey.Piyasa artışı bambaşka bir konu. Şuan 20 bin tl ye araç alacak olsam bakacağım araçların arasında kesin olur Corsa C tek kapı.
Hadi 2.0 yakıyor 1.6 niye yakıyor afshdhfgdtauunustan fazla yakan bi @Sailor 'un arabası var bi de eski mustang'ler falan
Hadi 2.0 yakıyor 1.6 niye yakıyor afshdhfgd
İtalyanın tuz ruhu herhalde ??Birader sen bizim İtalyan ruhlu Linea'ya sallamışsın. Sen hayırdır?
hiiiç doktorum linea var sadeceSA var mı olay