Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadasim bu arada sana gelen urun Black & Decker mi yoksa Black + Decker mi?
Black + Decker ayni markanin 2. kalite urunudur, butun aciklamalarda "&" seklinde ama fotolar "+"
Yani sana gelen urun eger "+" ise hatta sikayette bulunup satici yorumlarinda da bunu belirtirseniz cok iyi olur.
Milleti enayi yerine koymaktan baska birsey degil bu !!!
Net iyi bilgi. Bugün de yeni bir şey öğrendim :)

O tamponların 5'er cm esneme payı var :p Ama böyle hem park yerinden çık, hem tekrar geriye gir filan... Abiye müthiş saygı duydum :) Ben de babamın Fiesta'yı böyle ittire kaktıra park ediyorum yeri geliyor. Gerçi o ara babam şarjör doldurmaya başlıyor ama canı sağolsun. Bu kadar yapamıyorum açık konuşayım =)

Babam da taunusta yapıyor aynısını :D Ben emniyetten o arabaların sahibini buldurur çektiririm gene dokunmam

Çoğu insan arabayı fiyatına göre değerlendirmiyor. Örneğin Linea konusu.
Misal benim araba :) Arabada ABS belirmesi lazım artık. Piyasasına bak hey maşallah yatırım aracı resmen. 4 yılda km'sini 1,5 katına çıkardım, araba 1,5 kat değerlendi :D
upload_2017-12-29_21-54-10.png

Piyasa artışı bambaşka bir konu. Şuan 20 bin tl ye araç alacak olsam bakacağım araçların arasında kesin olur Corsa C tek kapı.
Bi kere herşeyden önce klimalı:D Tüplü Taunus'tan da az yakıyor doğru mu @alfhonso müdürüm? E bir de içine ben sığıyorum (hem öne hem arkaya). Son söylediğim hepsinden daha uç bir şey. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...