alıştıra alıştıra
Baba daha az yakıtla daha cok yol gitmek istemez misin ? %30 yakit tasarrufu ister misin ? [emoji16][emoji16]
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alıştıra alıştıra
Kafasına vur kafasına
Çürük çarık arabalara bindiriyorlar sizi, sonra diyorsunuz Linea çöp, Linea kezzap. Diyorum ki, çöpüne de bindim, kralına da.İtalyanın tuz ruhu herhalde ??
O zaman senin yorumun tam olarak nedir linea için?Nedi bu araba vasat değil midir?Çürük çarık arabalara bindiriyorlar sizi, sonra diyorsunuz Linea çöp, Linea kezzap. Diyorum ki, çöpüne de bindim, kralına da.
Anlamiyorum bakin cidden.tauunustan fazla yakan bi @Sailor 'un arabası var bi de eski mustang'ler falan
Temiz ikinci el az yakan araç bulursan çök abi. Ben ayda 500 tl ye geçiniyorum.Anlamiyorum bakin cidden.
1.6 motor az yakmali yakmiyor.
Basmiyorum yakiyor basiyorum gene yakiyor. Klima acmiyorum farketmiyor. Bu ay 500 lira gitti neredeyse yine ya vallahi anlam veremiyorum
Ben sattigim arabayi 1 saat sonra almam. Asiri pinpirigim ben.Temiz ikinci el az yakan araç bulursan çök abi. Ben ayda 500 tl ye geçiniyorum.
Bu arada bende ogrenciyken o civarda para ile geciniyordum ilerleyince ne kadar kazaniyorsan o kadar harciyorsun valla.Temiz ikinci el az yakan araç bulursan çök abi. Ben ayda 500 tl ye geçiniyorum.
SadBen sattigim arabayi 1 saat sonra almam. Asiri pinpirigim ben.
Bu arada yeni mazda testini izledim gercekten o fiyatla acik ara en iyisi. En hizlisi olmayabilir belki ama her yonden bence mukemmele yakin. O fiyata ustelik bedava. Aksini dusuneni beklerim vallahi.
Afsgfgd öyle zaten. Yalnız benim anlamadığım herkesim durumu benden iyi gibime geliyor o size de oluyor muyduBu arada bende ogrenciyken o civarda para ile geciniyordum ilerleyince ne kadar kazaniyorsan o kadar harciyorsun valla.
Oluyordu . Bazilari biriktirip bi seferde harciyor ama. Ben o parayla ay sonunu rahat getirirdim valla. Tabi ailemle yasadigimdan para cok gitmezdi.Afsgfgd öyle zaten. Yalnız benim anlamadığım herkesim durumu benden iyi gibime geliyor o size de oluyor muydu
Ben de ailemle yaşıyo gibiyim, ev için de harcama yapıyorum onlar hariç kendim için harcadığım 500 tl.Oluyordu . Bazilari biriktirip bi seferde harciyor ama. Ben o parayla ay sonunu rahat getirirdim valla. Tabi ailemle yasadigimdan para cok gitmezdi.
Escobar gibi adamsın abi Japon'lar bu fedakarlığını görse bi Nismo ateşlerdiAnlamiyorum bakin cidden.
1.6 motor az yakmali yakmiyor.
Basmiyorum yakiyor basiyorum gene yakiyor. Klima acmiyorum farketmiyor. Bu ay 500 lira gitti neredeyse yine ya vallahi anlam veremiyorum
Benim 150-200 arası değişiyor yol yemek dahilBen de ailemle yaşıyo gibiyim, ev için de harcama yapıyorum onlar hariç kendim için harcadığım 500 tl.
Forumda atmosferik kullanan kim kaldi be napalim nismo hayalim ya. 300 civarina duserse bir gun belki be...Escobar gibi adamsın abi Japon'lar bu fedakarlığını görse bi Nismo ateşlerdi
Helal vallaBenim 150-200 arası değişiyor yol yemek dahil
Yasadigin cevreye bagli. Istanbulda ben ilk erenkoyde oturdum daha az gidiyordu. Ne zaman goztepe gibi con con mekanlara geldik o zaman artti harcamalarBen de ailemle yaşıyo gibiyim, ev için de harcama yapıyorum onlar hariç kendim için harcadığım 500 tl.
Benim ayda 120-150 sigara zaten.Benim 150-200 arası değişiyor yol yemek dahil
Çok pahalı bir yerde yaşamıyorum elit yerlere de takılmamYasadigin cevreye bagli. Istanbulda ben ilk erenkoyde oturdum daha az gidiyordu. Ne zaman goztepe gibi con con mekanlara geldik o zaman artti harcamalar