Taksim'de bir kaç eleman broşür filan dağıtmaya çalışmış bilmem ne tarikatı sözde ama polis gelip gözaltına almış. Takip etmemiştim kardeşim söyledi bana daSimdiki amaclarida yilbasi. Aman kutlamiyoruz oyle birsey yok kafasi ilginc.
Taksim'de bir kaç eleman broşür filan dağıtmaya çalışmış bilmem ne tarikatı sözde ama polis gelip gözaltına almış. Takip etmemiştim kardeşim söyledi bana daSimdiki amaclarida yilbasi. Aman kutlamiyoruz oyle birsey yok kafasi ilginc.
İşler öyle yürümüyor. Yan etkenlerle araba kullanmayı çekilmez kılıp öyle bitirebilirler. Asayişi zayıf yerlere belli saatlerde veya sürekli olarak kadın sürücülerin girişini yasaklama, girerlerse başlarına gelenleri hak etmişçesine suçları cezasız bırakma, kadınlara özel şeritler açıp diğer şeritlerde ölümüne taciz etme... Ulan Allah beni kahretsin resmen herifler gibi çalışmaya başlamış kafamYani kadinlarin ehliyetlerini geri almazlar herhalde diye dusunuyorum
kadinlara kisitlama bu metrobusle basladi.İşler öyle yürümüyor. Yan etkenlerle araba kullanmayı çekilmez kılıp öyle bitirebilirler. Asayişi zayıf yerlere belli saatlerde veya sürekli olarak kadın sürücülerin girişini yasaklama, girerlerse başlarına gelenleri hak etmişçesine suçları cezasız bırakma, kadınlara özel şeritler açıp diğer şeritlerde ölümüne taciz etme... Ulan Allah beni kahretsin resmen herifler gibi çalışmaya başlamış kafam
Itu de muzik haramdir diye bildiri dagiltilmisti gecen. Bence bunlar nabiz yoklama. Bakiyorlae tepki var mi yok mu halk bunu yermi yemezmi diyeTaksim'de bir kaç eleman broşür filan dağıtmaya çalışmış bilmem ne tarikatı sözde ama polis gelip gözaltına almış. Takip etmemiştim kardeşim söyledi bana da
Ben geçen bunu dinle ilgilenen çok yakin neredeyse hoca diyebildigim bir kişiye sordum aynen dediği şu bu sapkinlarin Müslümanlıkla alakası yok insanları İslam dininden soğutmak için çalışan leş zihinler dedi.Ben de şaşırıp kaldım acikcasiItu de muzik haramdir diye bildiri dagiltilmisti gecen. Bence bunlar nabiz yoklama. Bakiyorlae tepki var mi yok mu halk bunu yermi yemezmi diye
Sasirip kalmaya hic gerek yok sonucta muslumanlik bana gore en guzel din. Icinde hersey guzelce ve ayrintili bir sekilde yazilmis. Ama bunu uygulayabilen okudugunu anlayabilen kesim gercekten kucuk bir kesim.Ben geçen bunu dinle ilgilenen çok yakin neredeyse hoca diyebildigim bir kişiye sordum aynen dediği şu bu sapkinlarin Müslümanlıkla alakası yok insanları İslam dininden soğutmak için çalışan leş zihinler dedi.Ben de şaşırıp kaldım acikcasi
Geçmiş olsunUzun uzun yazdim ama sildim yanlislikla kisaca ozet geçiyorum .
Yazın mahallede alt ve ust yapi calismasi yapilip eskisinden daha kotu bir hale geldi .
or : lagim kokusu , yollarda su birikmesi , kaldirimlar bozuk vb...
Kaldirim seviyesinden disarida kalan bir rogar kapagi bizim arabanin lastiğinin yarilmasina sebep oldu . Simdilik yedek lastik taktik ama bu konu ile ilgili belediyeye yazi yazilmisti ilgilenmediler .
Simdi madem bizim canimiz yandı baskalarinin yanmasin , bizim kendi evimizin onunde oldu ama buradan gecen baska bir insana olur adamda tamir kiti vardir yol yardim bekler zor durumda kalir ...
Rogar kapaginin duzeltilmesi + Zararimizin giderilmesi vb. bir dilekçe vb. yazsak sonuç alir miyiz ?
Yeni lastik almadik henuz ama alirsak kesinlikle detayli fatura kestirmeyi düşünüyorum , elimde olmasi gereken yerden dışarıda olan kapagin ve lastigin yarilmis halinin resimleri var .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizimki fazla büyük birsey degil , yeni lastik + sökme takma + rot balans 190-200 tutar en fazla diye umuyorum .Geçmiş olsun
Daha geçen gün böyle bir haber gördüm araç sahibi ve dükkan sahibi arasında tatsızlık yaratmıştı. Polis dükkan sahibini, dükkan sahibi de belediyeyi suçluyordu sonuç ne oldu bilmiyorum.
http://www.merhabahaber.com/vatanda...i-rogar-kapagi-kazaya-sebep-oldu-1284447h.htm
kadinlara kisitlama bu metrobusle basladi.
Pembe metrobus bu isi baslatan lanet pislik birsey. Kadinlari farkli yere almak tacizin veya baska seyleri tamamen bitirecek mi ? En guzeli idam. Kimse kusura bakmasinda adam iceri alinmayacagini bildigi icin bu guvenceyle taciz ediyor tecavuz ediyor cunku cezasi yok. Alacaksin bunlari sallandiracaksin temiz temiz herkesin onunde hemen kesilir bunlar. Cunku bazilarina hapis bile bir odul.
Kadinlarinda bos durmamasi lazim onlarin hakkini ben nereye kadar savunabilirim ki.
Renkleride benziyormuş birbirlerine. Küçükleri depolaması daha rahat oluyor yer açısından. Benim bunları bile koyacak yerim kalmadı gibi bir şey artık kimisini hiç paketinden çıkarmadan üst üste dizip saklıyorum.Sagolasin vallahi. Bende hep buyuk olcekliler vardi tasinirken vs hepsine bisi olmus simdi kucuklere gectim rengide guzel sunun yanina alacagim kendilerini
Bende 11.11 de ürün almıştım daha dün tr'ye giriş yapmış şansta kaybedenin aşkta kazanması gerekmezmi . 2018 de aliexpress ten gelen ürünlerin Türkiyedeki dağıtıcısı aras olucak deniyor doğru mu?Valla tamamen şans işi. 11.11 indirimlerinden iki ürün almıştım biri iki buçuk haftada geldi biri hala yollarda bir yerlerde ikiside aynı kargo şirketiyle gönderildi. Birde 18 aralıkta aldım türkiye öncelikli kargoydu 8 10 iş günü arası teslim diyordu 19unda kargoya verdiler ama ondan da ses seda yok şuan.
Bende çok duydum bunu yani iyi mi olacak kötü mü olacak bilmiyorumBende 11.11 de ürün almıştım daha dün tr'ye giriş yapmış şansta kaybedenin aşkta kazanması gerekmezmi . 2018 de aliexpress ten gelen ürünlerin Türkiyedeki dağıtıcısı aras olucak deniyor doğru mu?
Bende 11.11 de ürün almıştım daha dün tr'ye giriş yapmış şansta kaybedenin aşkta kazanması gerekmezmi . 2018 de aliexpress ten gelen ürünlerin Türkiyedeki dağıtıcısı aras olucak deniyor doğru mu?
Ewet haber dogru, aslinda ben de Aras in hizmetinden memnun degilim ama haberde amacin teslimat suresini 5 gune kadar dusurmek hedeflendiginden bahsediliyor, gorcez bakalim !!!Bende çok duydum bunu yani iyi mi olacak kötü mü olacak bilmiyorum
DHL ile 7-10 gün arası teslimat süresine aldanıp 13 gün önce aldığım ürün hala Çin'de Müşteri hizmetlerine psikolojik baskı yapıyorum.