İlk cümle ironi değil bakanlık açıklaması yalnız.Ilk gozum dondu sonra caktim ironiyi aman hocam
Valla bence cok hostur zamlara devam etsinler milletin cebindeki son paralarida aldiklari zaman belki uyanirlar hayirlisiyla
Yanliz tek basina elon abimiz otomobilini marsa gonderiyor biz uydu firlatmayimi hedefliyoruz simdi ? Birde allah askina bende denizciyim nerede o 520 milyon ? Ya varya katiksiz sallamislar insanda biraz seref olur yaİlk cümle ironi değil bakanlık açıklaması yalnız.
Zam haberlerini okuyordum da ilginçtir yeni akit direk söylemiş neye ne kadar zam geldiğini, şaşırdım doğrusu.
Sonra sabah' a bakayım dedim, bir cümle ile söylemiş zam geleceğini sonra vermiş mehteri, yatırımlar yatırımlar görmeniz lazım.
İlgili haber aşağıda. Sayfaya tıklamayın içeride kafalar muhteşem. Zehiri aldım, sanırım yarın uzaya çıkıyoruz bavulumu toplamam lazım.
''Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, köprü ve otoyollara 2 Ocak'taki kur baz alınarak zam yapılacağı sinyalini verdi. İstanbul 3. Havalimanı'nın yüzde 75-76 tamamlandığı bilgisini veren Arslan, "İlk etabını 29 Ekim 2018 tarihinde açacağız" dedi.
380 MİLYAR'LIK YATIRIM
Arslan, 2018'de Kanal İstanbul etüdü ve projesi tamamlanarak, Yap-İşlet- Devret (YİD) modeli ile ihale edileceğini söyledi. Arslan, 2017'de toplam 31 milyar 320 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirterek, "Karayolu sektörü olarak 19 milyar 900 milyon, demir yolu sektörü olarak 8 milyar 400 milyon lira harcadık. Havacılık ve uzay için 1 milyar 300 milyon, denizcilik için 520 milyon, haberleşme için ise 1 milyar 200 milyon lira harcama yaptık. 15 yıldır bakanlık olarak yaptığımız yatırım miktarı 380 milyar 200 milyon TL" dedi.
Bakan Arslan, Türksat 5A'yı 2020, Türksat 5B'yi ise 2021 yılında uzaya göndereceklerini de sözlerine ekledi.''
Yanliz tek basina elon abimiz otomobilini marsa gonderiyor biz uydu firlatmayimi hedefliyoruz simdi ? Birde allah askina bende denizciyim nerede o 520 milyon ? Ya varya katiksiz sallamislar insanda biraz seref olur ya
Tabi canim o paranin buyuk bir kismi simdi birinin kol saatine gitmistir.Vay çakallar. Paranın belini bükmüşünüz...
Anlamadigim olaylardan biri bu kadar onem verilecekse almasalar keske pahali arabalari. Bugun bence 100 milyarlik araba aliniyorsa bankada bi 400 mutlaka olmali
Gerçek mi bu fitograf
İşte benim mantıkAnlamadigim olaylardan biri bu kadar onem verilecekse almasalar keske pahali arabalari. Bugun bence 100 milyarlik araba aliniyorsa bankada bi 400 mutlaka olmali
Valla arabayi dara dusersem satarim mantigiyla almayacaksin. Araba daimi zarar demektir.0 km al calistir aha basladi degeri dusmeye. (Bazi elemanlar var arabayi 80 e aldim 78 e sattim veya 82 ye sattim diyenlere bknz. Enflasyon ne demektir ? )İşte benim mantık
Abi illa herkes lükse binmek ister eyv da alırsın kullanırsın 5 yıl en azından. Adam kıyafetini arabadan daha uzun süre kullanıyordur. Bu yüzden 0 araç alana getireceksin 2 yıl kullanma zorunluluğu görecekler.Valla arabayi dara dusersem satarim mantigiyla almayacaksin. Araba daimi zarar demektir.0 km al calistir aha basladi degeri dusmeye. (Bazi elemanlar var arabayi 80 e aldim 78 e sattim veya 82 ye sattim diyenlere bknz. Enflasyon ne demektir ? )
Araba pert olur kayip yasarsiniz. Kendinizin karsilamak zorunda oldugu bir kaza yaparsiniz paraniz cikismaz. Bakimini devamli ucuza getirmeye calisir bi tasarruf pesinde kosarsiniz. Arabayi tamamen ölü yatirim olarak gormek lazim.ama bizim millette her konuda oldugu gibi gosteris meraki oldugundan maalesef benimde cevremde arabayi alip benzin koyamamaktan yatiran insanlar var .sirf amblem var diye araba alan oldukca otv de biner benzinde biner vergide biner kaskoda biner trafik biner vs.
Valla oda bilincle ilgili kardesim. Benim gram umrum degil pahali araba.ihtiyacimin daha fazlasi zaten c segmenti. Bu kadar simariklik bana yeterli. Diger ulkelere git bak bizim kadar araba degistiren telefon degistiren ulke var mi yok. Ihtiyacin kadar al mottosu bizde hicbir zaman olmadi. Asgari ucret alan adamin elinde iphone x olmamali mesela ki ama var.Abi illa herkes lükse binmek ister eyv da alırsın kullanırsın 5 yıl en azından. Adam kıyafetini arabadan daha uzun süre kullanıyordur. Bu yüzden 0 araç alana getireceksin 2 yıl kullanma zorunluluğu görecekler.
Aynen bu şekilde. Herkes ayağını yorganına göre uzatıyor. Küçükken babamla meslaktaş olan insanlarım çocuklarıyla arkadaş oldum hep. Genel olarak çoğunun arabası bizimkinden iyiydi bazen diyordum bizimki neden kötü diye. Şimdi anlıyorum babamı çok da doğru yapmış.Valla oda bilincle ilgili kardesim. Benim gram umrum degil pahali araba.ihtiyacimin daha fazlasi zaten c segmenti. Bu kadar simariklik bana yeterli. Diger ulkelere git bak bizim kadar araba degistiren telefon degistiren ulke var mi yok. Ihtiyacin kadar al mottosu bizde hicbir zaman olmadi. Asgari ucret alan adamin elinde iphone x olmamali mesela ki ama var.
Bu kendini bilmez insanlar yuzunden de her seye zam gelmesi cok normal.
Benim pederden ogrendigim en guzel ders yarin herseyini esini dostunu sevdiklerini kaybedecekmissin gibi yasa ve hayatini buna gore kur. Insan her zaman tek basina ayakta kalmayi basarabilmeli. Bunun en guzel yoluda bir kendine yatirim yap egitim al guzel yerlerde oku ve ikinci ders babana bile guvenme. Hayatta hersey olabilir once kendini saglama al sonra zevklerine bakarsin.babanda muhtemelen garantici bir adam oldugundan oyle davranmistir.Aynen bu şekilde. Herkes ayağını yorganına göre uzatıyor. Küçükken babamla meslaktaş olan insanlarım çocuklarıyla arkadaş oldum hep. Genel olarak çoğunun arabası bizimkinden iyiydi bazen diyordum bizimki neden kötü diye. Şimdi anlıyorum babamı çok da doğru yapmış.
Bizi empoze mi ettiler ne yaptılar bilmiyorum ama ne kadar Alman tanıdığım varsa tek maaşından daha ucuz olan arabalara biniyor. Biri 500€'ya Luppo almış mesela. Biz olsak orda bir gün S diğer gün M5 alır bineriz...Valla oda bilincle ilgili kardesim. Benim gram umrum degil pahali araba.ihtiyacimin daha fazlasi zaten c segmenti. Bu kadar simariklik bana yeterli. Diger ulkelere git bak bizim kadar araba degistiren telefon degistiren ulke var mi yok. Ihtiyacin kadar al mottosu bizde hicbir zaman olmadi. Asgari ucret alan adamin elinde iphone x olmamali mesela ki ama var.
Bu kendini bilmez insanlar yuzunden de her seye zam gelmesi cok normal.
Bazı arkadaşlar bana 20 bin € luk lüks araçlar gösteriyor baban niye almıyor diye ahjshahdBizi empoze mi ettiler ne yaptılar bilmiyorum ama ne kadar Alman tanıdığım varsa tek maaşından daha ucuz olan arabalara biniyor. Biri 500€'ya Luppo almış mesela. Biz olsak orda bir gün S diğer gün M5 alır bineriz...