Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne verecekler çekilişte ? Birde arabaların ne olduğuyla ilgili tahminimizi yazmak veya doğru tutturmak önemli mi ?

Ben yeni ehliyet alacağım. Yeni doğan çocuğa takılan çeyrek hesabı bana verin hediyeyi. Hiç hediyem olmadı hayatımda. :D :D

Son düzenleme:
Ewet haber dogru, aslinda ben de Aras in hizmetinden memnun degilim ama haberde amacin teslimat suresini 5 gune kadar dusurmek hedeflendiginden bahsediliyor, gorcez bakalim !!!
https://www.sabah.com.tr/ekonomi/2017/11/24/aras-kargo-dunya-devi-alibaba-ile-anlasti
Arastan memnun olan müşteri görmedim. Geçen haftalarda birkez işim düştü, bu firmanın "günaydın" diye bir hizmeti var. Güniçinde verilen kargo ertesi gün sabah 10 a kadar teslim ediliyor. Makinanın bir sensörü arzalandı onu gönderdiler, makinanında durumu epey kritikti üstünde çok iş vardı; kargoyu ancak öğleden sonra 4 de gidip şubesinden alabildim. Bunun gibi nice kötü hadise var aras olmasına üzüldüm doğrusu.

Benim yakınımdaki şubenin sözde ilgi ve alakasınıda başka zamana bırakayım :)

Bu gösterdiğin ilan da dolu değil o kadar sıkıntı olmaz bence:)
Hadi yav bana doluya yakın paket demisti de, astra j lerde donanım sırasını bilen varmı?
Screenshot_2017-12-30-19-30-38.png

Arkadasim bu arada sana gelen urun Black & Decker mi yoksa Black + Decker mi?
Black + Decker ayni markanin 2. kalite urunudur, butun aciklamalarda "&" seklinde ama fotolar "+"
Yani sana gelen urun eger "+" ise hatta sikayette bulunup satici yorumlarinda da bunu belirtirseniz cok iyi olur.
Milleti enayi yerine koymaktan baska birsey degil bu !!!
Black+Decker hocam hiç bilmiyordum bile çok teşekkür ederim. Yılbaşından sonra iade edip şikayette bulunacağım. Onun dışında da yazık herhangi bir 150 liralık ürün resmen müşteriye iteklercesine paketlenmiş, en ufak özen yok ve ürünün üstüne birşeyler istiflendiği belli üzerindeki plastikten.

Son düzenleme:

Yav kardeşim amaç insanları toplu ulaşıma yönlendirmek yav. Ülke çok iyi, coşmuş bir ekonomimiz var, Avrupa bizi kıskanıyor. Sen kimsin yav dünya gücünü eleştiriyorsun ? Hedef 2023-2053-2103.
Ayrıca ben hep 50 liralık geçiyorum. Doların 5 lira olması beni ilgilendirmez, sen dolarla mı alıyorsun ekmeği ?

Son düzenleme:
Yav kardeşim amaç insanları toplu ulaşıma yönlendirmek yav. Ülke çok iyi, coşmuş bir ekonomimiz var, Avrupa bizi kıskanıyor. Sen kimsin yav dünya gücünü eleştiriyorsun ? Hedef 2023-2053-2103.
Ayrıca ben hep 50 liralık geçiyorum. Doların 5 lira olması beni ilgilendirmez, sen dolarla mı alıyorsun ekmeği ?
Ilk gozum dondu sonra caktim ironiyi aman hocam :D
Valla bence cok hostur zamlara devam etsinler milletin cebindeki son paralarida aldiklari zaman belki uyanirlar hayirlisiyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...