Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiat Egea 120 hp DCT yakit tuketimi
Bu aracla alakali guzellemelere inanmayin, almayi dusunuyorsaniz alternatiflere yonelin. 4000 km'de sol on tekerden ses geliyor ve klima calisirken islik caliyor. Umarim 1 senede dokulmeyip tek parca halinde kalir

Ekli dosyalar

• 2017-12-31 00.37.07.jpg
    2017-12-31 00.37.07.jpg
    754.8 KB · Görüntüleme: 272
Son düzenleme:
Bir kere bende lastikleri o kadar kötü Seat Leon FR kullanmıştım knk fakat Seat'ın yüksek güvenlik sisteminden sadece birisi olan ESP ( elektronik stablity program ) sayesinde aracım yolundan çıkmadı ve Seat Sound müzik sistemimi açtım, yeni nesil ekonomik ACT motorum ve DSG şanzımanımla hem ekonomik hem de yüksek konforlu sürüşüme devam ettim.
Lastik önemli :)
asdfsgashgfadhgdafahghsda ya olm :D ewt kesinlikle esp.. aadafsafgfhgds

Bu aracla alakali guzellemelere inanmayin, almayi dusunuyorsaniz alternatiflere yonelin. 4000 km'de sol on tekerden ses geliyor ve klima calisirken islik caliyor. Umarim 1 senede dokulmeyip tek parca halinde kalir
1 yıldır aktif olarak kullanıcısı olduğum için tek bir sorum olacak. Aracı nasıl bir mevkide kullanıyorsunuz? Yakıt tüketimi haddinden fazla.

Panpalar instagramda otomobil kütüphanesi çekiliş yapıyor da burdan bikaçınızı etiktleyebilirmiyim? Olur diyenler cevap verirse sevinirim:)

1 yıldır aktif olarak kullanıcısı olduğum için tek bir sorum olacak. Aracı nasıl bir mevkide kullanıyorsunuz? Yakıt tüketimi haddinden fazla.

Arac Istanbul sehir ici trafiginde kullaniliyor. Simdi Istanbul sehir icinde normal diyeceksiniz ancak kullandigim tum otomobiller ayni guzergahta kullaniliyor. Kullandigim 2013 benzinli c180 degerlerine yakin seyrediyor. Bir depoyla 600 km gitmiyor

Ahahahah sabah kiralık egeayı 2 kişi vurdurarak kaldırdılar ekmek fırının önünde.Linea dan sonra egea ya laf atmak istemediğimden yazmamıştım:D Cuk oturmuş

Ahahahah sabah kiralık egeayı 2 kişi vurdurarak kaldırdılar ekmek fırının önünde.Linea dan sonra egea ya laf atmak istemediğimden yazmamıştım:D Cuk oturmuş

Valla bir suru guzelleme yapiyorlar bu otomobille alakali ancak hepsinin abartili oldugunu dusunuyorum. Tabi Turkiye'de uretilmesinin de etkisi var, Koc grubunun olmasinin da. Fiyatina gore de hic iyi bir otomobil degil. 97k fiyat etiketi var, hic oyle ucuz bir otomobil de degil
Koc grubunun satis stratejisini de biliyoruz. Otomobilleri devlete sat, taksicilere sat, kendi sirketlerinde kullan, Avis'e sat o da kiralasin..Ne oldu ? Cok basarili, cok iyi, fiyat/performans super

Son düzenleme:
Valla bir suru guzelleme yapiyorlar bu otomobille alakali ancak hepsinin abartili oldugunu dusunuyorum. Tabi Turkiye'de uretilmesinin de etkisi var, Koc grubunun olmasinin da. Fiyatina gore de hic iyi bir otomobil degil. 97k fiyat etiketi var, hic oyle ucuz bir otomobil de degil
Aslına bakarsanız Egea'nın piyasa konumlandırması biraz ilginç. Bu sebeple dolu bir Egea'nın fiyatı dolu bir b segment otomobilden biraz daha fazla ama c segment otomobillerden de oldukça düşük. Çünkü bu otomobil alt yapı olarak b segment üretilmiş ama boyut itibariyle de c segmente yaklaştırılmış. Haliyle insanların kafasını karıştıran konu bu oluyor. Şimdi eleman diyor ki ' kardeşim Egea c segment bir otomobil ama rakiplerinden oldukça düşük fiyata sahip. Sen git 20k daha fazla ver astra al, focus al, golf al ' gibi bir algıya giriyorlar. Halbuki bu aracın aslen b segment olduğunu idrak edebilseler, 105 bin liralık güncel fiyatını b segment otomobillerle karşılaştırsalar o zaman işte gerçekçi bir karşılaştırma olacak.

Arkadaşlar..
Mangalmış ateşmiş kamp kurmakmış bana biraz eziyet gibi geliyor. Uzun yolda ve mola zamanlarımdan bundan yesek gerekli enerjiyi alırmıyız. Çok pratik çünkü..

IMG_20171231_144928-750x1000.jpg

Arkadaşlar..
Mangalmış ateşmiş kamp kurmakmış bana biraz eziyet gibi geliyor. Uzun yolda ve mola zamanlarımdan bundan yesek gerekli enerjiyi alırmıyız. Çok pratik çünkü..

Ekli dosyayı görüntüle 10587
Aaa ali abi hele bu günlerde o molalarda tertemiz havada ağaç toprak kokusu eşliğinde ateş yakmaya eti cosslatmaya üşenilir mi hiç ya..

Aaa ali abi hele bu günlerde o molalarda tertemiz havada ağaç toprak kokusu eşliğinde ateş yakmaya eti cosslatmaya üşenilir mi hiç ya..

Siz bilmiyonuz gerci tabi.. Ben et ve tavuk yemiyorum. Hatta mangalda çıkan kokusu felan çok itici geliyor.. Malesef böyle bir sıkıntım var.. Ama köfte ve kebabın hakkını veririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...