https://www.instagram.com/p/BdVMUXkDQc6/
Futbolu bıraksınlar su topu oynanır orda
Futbolu bıraksınlar su topu oynanır orda
bu şarkıyla güzel arab drift yaparsın yalnız xdd@Bedirhan ve Hilux'una gelsin
valla abi mangal tava farketmez et gördüm mü affetmemSiz bilmiyonuz gerci tabi.. Ben et ve tavuk yemiyorum. Hatta mangalda çıkan kokusu felan çok itici geliyor.. Malesef böyle bir sıkıntım var.. Ama köfte ve kebabın hakkını veririm.
Ha o zaman ayrı..Siz bilmiyonuz gerci tabi.. Ben et ve tavuk yemiyorum. Hatta mangalda çıkan kokusu felan çok itici geliyor.. Malesef böyle bir sıkıntım var.. Ama köfte ve kebabın hakkını veririm.
Abi bunları yiyeceğine yanına ceviz, ekmek al içecek olarak da ayran, meyve suyu ne istersen artık, yapıştır cevizi ekmeğin arasına hem enerji hem de pratik ya da evden çıkmadan ekmek arası köfte iyi giderArkadaşlar..
Mangalmış ateşmiş kamp kurmakmış bana biraz eziyet gibi geliyor. Uzun yolda ve mola zamanlarımdan bundan yesek gerekli enerjiyi alırmıyız. Çok pratik çünkü..
Ekli dosyayı görüntüle 10587
Abi bunları yiyeceğine yanına ceviz, ekmek al içecek olarak da ayran, meyve suyu ne istersen artık, yapıştır cevizi ekmeğin arasına hem enerji hem de pratik ya da evden çıkmadan ekmek arası köfte iyi gider
Kesinlikle değerSteam inidirimleri varken GTA 5 almaya değer mi 70tl ?
6 ne zaman cikcakSteam inidirimleri varken GTA 5 almaya değer mi 70tl ?
Onu bilmiyorum abi. Gta 5'in crackli halini oynadım bitirdim de online inidirime girince alsam mı dedim.6 ne zaman cikcak
Cahilligime verin de crack ne oluyo?Kırdırmamı?Onu bilmiyorum abi. Gta 5'in crackli halini oynadım bitirdim de online inidirime girince alsam mı dedim.
Valla ben alali seneler oldu hala cok oynayan var ama cikali cok oldu oyunun. 6 yi bekle derim benOnu bilmiyorum abi. Gta 5'in crackli halini oynadım bitirdim de online inidirime girince alsam mı dedim.