Kısa, net, özYıl ho
Sarhoş gibiydiDhsgafafsg hayır neden
Mustang sanmış galiba
Ya insan bunu gider whatsapp dan yazar olmadi sms atar olmadi arar soyler hic olmadi instagrama post atar ne bilim faceboktan yazar da arkadas insan gelip foruma yazar mi yaBerfiiiiiin seni çok seviyom nolur geri dön
Berfiiiiiin seni çok seviyom nolur geri dön
Ya insan bunu gider whatsapp dan yazar olmadi sms atar olmadi arar soyler hic olmadi instagrama post atar ne bilim faceboktan yazar da arkadas insan gelip foruma yazar mi ya
Yeni yılın ilk günü küfür serbes olsun
sana da abi.Yeni yılın ilk gününden herkese huzurlu sabahlar
sana da abi.
Vallahi daha yeni yılın ilk gününden tadım kaçtı yav. 2 tane bilete amorti bile çıkmazmı ya vallahi bütün tadım kaçtı.
tövbe ediyoz bundan sonra piyango falan yok idda oynayacağız tutması daha olasınasip kısmet
Hemşerim dut kurusu , kavurga , kuru üzüm , kayısı içi ne güne duruyorSiz bilmiyonuz gerci tabi.. Ben et ve tavuk yemiyorum. Hatta mangalda çıkan kokusu felan çok itici geliyor.. Malesef böyle bir sıkıntım var.. Ama köfte ve kebabın hakkını veririm.
Amorti cikti bana anca gene fakirlik devammilli piyango çıkmadı mı hayırdır )
Seneye kötü başladık bari foruma içimizi dökek küfürsüz niye dökemiyom onuda bilmom neyse günaydınmilli piyango çıkmadı mı hayırdır )
Amorti cikti bana anca gene fakirlik devam
Seneye kötü başladık bari foruma içimizi dökek küfürsüz niye dökemiyom onuda bilmom neyse günaydın
Final haftası ve kız meselesi dermişim deil d. Abi vizelerim iyiydi büte kalmam diye bilet aldım şimdi bazı sınavlarım kötü geçiyor boşu boşuna alttan alcm. Hep hocalarn itneliğihe ya bana da amorti çıktı
derdin nedir gardaşşş