Bu S2000 videosu tam ders olmuş.Şimdi Sikibinciler girecek yutuba hoop 100.000 lik video alaka düzeyine göre başa çıkacak.Belki feyz alıp abartılı modifiye yerine sinanın dediği kadarını düşünebilirler o zaman
Ekli dosyayı görüntüle 10603
kelebek görse ömrü uzar
Gidem de ben de yorum yapam bunun altına
Bu bizim @motorsinann abi galiba .
Yanlış bilgi olmasın lütfen @motorsinann ustamın hesabının bağlantısı aşağıdadır:
Sabah bu hesabın profil fotosu Sinan ustanin eski profil fotosuna benzuyordudaYanlış bilgi olmasın lütfen @motorsinann ustamın hesabının bağlantısı aşağıdadır:
https://m.youtube.com/channel/UC1-9UwMj_1QoFT8qwBE0Thg
Bu ülkede adalet var mı ?Bu beyinsizi geçen fahrettin altay civarı(Balçova-İzmir) de millete makas atarken görmüştüm.Nasıl bir suç duyurusunda bulunabilirim?
Emniyet genel mudurlugunun ihbar kısmı var bildiğim kadarıyla oraya video gonderenler oluyordu bunun gibi salaklariBu beyinsizi geçen fahrettin altay civarı(Balçova-İzmir) de millete makas atarken görmüştüm.Nasıl bir suç duyurusunda bulunabilirim?
Düz yolda salak saçma hareketler yapmak ne zamandan beri yanlama olmuş amonyum.Bu beyinsizi geçen fahrettin altay civarı(Balçova-İzmir) de millete makas atarken görmüştüm.Nasıl bir suç duyurusunda bulunabilirim?
Sonrada @alfhonso nun yanina gönderirler .Düz yolda salak saçma hareketler yapmak ne zamandan beri yanlama olmuş amonyum.
Direksiyon tutuşunda meymenet yok yakında gelir sizin hastaneye sedyede bir tur yanlarsınız
Klozete kamera koysam daha güzel kareler yakalarım ne boş bi vidyoBu beyinsizi geçen fahrettin altay civarı(Balçova-İzmir) de millete makas atarken görmüştüm.Nasıl bir suç duyurusunda bulunabilirim?
Ahahahaha merakla bekliyorum ya.Araba-motor kazalarını bizim arkadaşlar hep iletiyor bana.Gelirse önlüğe go pro takıp acilde turlatcam peztfsievetfsingiDüz yolda salak saçma hareketler yapmak ne zamandan beri yanlama olmuş amonyum.
Direksiyon tutuşunda meymenet yok yakında gelir sizin hastaneye sedyede bir tur yanlarsınız
Bi insan evladının bukadar aptal olabilmesine hala şaşıyorum